SEGRE

FUTBOL PRIMERA CATALANA

La junta de l'Alcarràs se n'anirà si l'ajut municipal es rebaixa un 50%

Suposava el 70% del pressupost de 100.000 €

Un partit de l’Alcarràs d’aquesta temporada amb la Muntanyesa.

Un partit de l’Alcarràs d’aquesta temporada amb la Muntanyesa.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La junta directiva del FC Alcarràs, que presideix Jordi Ribes, amenaça de dimitir en bloc en l’assemblea de socis del club prevista el proper dia 19 a causa de la, segons ells, “dràstica reducció” de la subvenció municipal que rebia el club fins ara.

D’un pressupost que ha tingut el club aquesta temporada d’uns 100.000 euros, l’ajuda municipal suposava el 70% i ara el consistori, apel·lant als temps difícils actuals a causa de la crisi del coronavirus, vol rebaixar aquesta aportació a la meitat.

Va emetre un comunicat de suport a la directiva que prendrà una decisió el dia 19 a l’assemblea de socis

Jordi Ribes va dir ahir en declaracions a aquest diari que comprèn en part l’ajuntament “perquè la situació actual és la que és, però amb una reducció tan forta no podem continuar. Es fa inviable seguir en una categoria com la Primera Catalana tenint en compte que ja tenim el pressupost més baix de tots els equips”.

Ribes va subratllar que el pressupost és per als dos equips del club, el de Primera Catalana i el filial, i va posar com a exemple els jugadors que han mostrat la seua predisposició a fer algunes concessions econòmiques.

De fet, la plantilla, amb el capità Joel Mur al capdavant, va emetre un comunicat en el qual expressen el seu “suport incondicional a la junta directiva”, comprenen la intenció de dimitir “per les desavinences i desacords amb l’ajuntament” i mostren “el nostre rebuig a la poca predisposició de l’ajuntament” per mantenir l’equip a Primera Catalana.

Jordi Ribes es va mostrar en tot moment mesurat i va dir que “si surt algú amb ganes de rellevar-nos, endavant. Si aconseguim un patrocinador serà benvingut, però amb la situació que se’ns presenta no podrem ser mínimament competitius. Els socis tindran la paraula”.

tracking