SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Semedo se'n va de festa

El jugador del Barça assisteix a un aniversari, saltant-se el protocol de la Lliga || Hi havia 20 persones sense màscara i sense respectar la distància de seguretat

Els jugadors van guardar un minut de silenci en memòria de les víctimes de la pandèmia.

Els jugadors van guardar un minut de silenci en memòria de les víctimes de la pandèmia.EFE / JUANJO MARTÍN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nelson Semedo, jugador del Barça, es va saltar els protocols de Sanitat i la Lliga en relació amb les fases de desescalada a l’assistir dilluns a l’aniversari d’un amic, segons Cuatro. La cadena va tenir accés a unes imatges de la festa, en les quals apareix el lateral blaugrana en un local de Castelldefels al costat d’unes 20 persones, totes sense mascareta i sense guardar la distància de seguretat. Val a recordar que aquesta localitat barcelonina es troba en fase 2 de desescalada, que limita les reunions a un màxim de 15 persones. A més, la Lliga recomana als jugadors mantenir contacte social només amb les persones amb qui convisquin. El Barça analitzarà l’assumpte de forma interna, encara que el club va assenyalar ahir que no tenien constància dels plans de Semedo. LaLiga és qui ha de decidir si el blaugrana pot continuar entrenant-se amb els seus companys d’equip després d’assistir a aquesta festa d’aniversari d’un amic, que es dedica als tatuatges. Semedo no és el primer futbolista que se salta les normes de Sanitat durant el desconfinament. Ocampos, Banega, Franco Vázquez i Luuk de Jong, jugadors del Sevilla, van participar en una barbacoa amb les parelles el 23 de maig. Després que sortissin a la llum les imatges de la festa, els futbolistes van demanar perdó. Jovic, jugador del Madrid, va convidar a casa seua Saponjic (Atlètic) i Maskimovic (Getafe). En cap dels dos casos hi va haver un expedient per part de la Lliga. Aquest error pot complicar més la presència de Semedo en l’estrena blaugrana de dissabte (22.00, Movistar) a Mallorca, ja que la setmana passada es va entrenar en solitari per unes molèsties físiques, encara que el portuguès ja està recuperat.

Sense públic a les grades i amb un estricte protocol de seguretat, el partit de Vallecas va suposar la tornada del futbol tres mesos després del 10 de març, data del partit disputat a Mestalla. Abans de la represa del matx, els jugadors dels dos equips van guardar un minut de silenci al centre del camp per les víctimes del Covid-19.

El derbi entre Sevilla i Betis protagonitza aquesta nit la tornada de la competició de lliga

El partit es va acabar amb victòria local (1-0) gràcies a un gol d’Advíncula. Fora de l’estadi, un grup de seguidors va desplegar una pancarta en la qual van tornar a qualificar de “nazi” Zozúlia.

Els jugadors van guardar un minut de silenci en memòria de les víctimes de la pandèmia.

Els jugadors van guardar un minut de silenci en memòria de les víctimes de la pandèmia.EFE / JUANJO MARTÍN

tracking