SEGRE

DEPORTES

Semedo, apartat després de saltar-se el protocol

Tebas amenaça de concentrar els equips davant del nou cas d'indisciplina

Entrenament de la plantilla del FC Barcelona, que demà reapareixerà a la Lliga contra el Mallorca.

Entrenament de la plantilla del FC Barcelona, que demà reapareixerà a la Lliga contra el Mallorca.FC BRCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El defensa Nélson Semedo no es va entrenar ahir amb la resta de companys del Barça seguint el protocol sanitari de LaLiga. El portuguès es va saltar els protocols per a la desescalada del confinament a causa del coronavirus, a l’assistir dilluns a l’aniversari d’un amic. Va ser una festa en un local de Castelldefels en què van participar més de quinze persones sense màscares ni guardar les distàncies de seguretat.

Les imatges difoses per Deportes Cuatro van alertar el club, que no tenia coneixement del comportament del jugador, que va quedar a l’espera del resultat de la prova del Covid-19 que, segons va avançar ahir RAC1, va donar negatiu.

Semedo va quedar apartat i pendent del resultat d’un nou test que, segons va avançar RAC1, era negatiu

El president de LaLiga, Javier Tebas, va amenaçar ahir de concentrar els equips arran d’aquest nou cas d’indisciplina. Els precedents són tres jugadors del Sevilla i el madridista Jovic. “Esperem no arribar aquí, però si la gent continua anant a barbacoes i festes, potser no tenim cap altra opció. LaLiga ha demostrat molta confiança en els jugadors. Així que, sisplau, que ens tornin aquesta confiança i no la trenquin. Saltar-se les regles no només fa mal a la Lliga, també a la salut de les persones en general”, va dir Tebas.

tracking