SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El CSD comunica al Lleida que encara no ha aprovat el 'play-off' exprés

Qualsevol canvi de reglament, com el que va fer l'RFEF, exigeix l'autorització d'aquest organisme

Jugadors del Lleida celebren un gol al Camp d’Esports.

Jugadors del Lleida celebren un gol al Camp d’Esports.JORDI ECHEVAR

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Consell Superior d’Esports ha remès un escrit al Lleida Esportiu en el qual li comunica que la modificació del reglament, imprescindible per donar cobertura legal a la decisió de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) de finalitzar la temporada a Segona B sense descensos i amb un play-off exprés, “fins a la data no ha estat aprovada per la Comissió Directiva del CSD”. És la resposta al recurs d’alçada que el club va enviar al mateix CSD amb data 1 de juny, contra la Resolució de la Comissió Delegada de l’RFEF de 8 de maig del 2020, que no li havia estat notificada “en forma legal” al club lleidatà.

Aquesta Comissió Delegada va aprovar, el 8 de maig, l’acabament de les competicions no professionals i la disputa d’un play-off exprés a les competicions que així ho tinguessin previst. Per a això, es va acordar modificar el Reglament General, incloent-hi dos noves disposicions addicionals, comunicades a través de la Circular 66. Tant en les resolucions de la Jutge Única de Competició validant les classificacions, com en les posteriors del Comitè d’Apel·lació, es va reconèixer oficialment que aquestes disposicions havien estat aprovades per la Comissió Directiva del CSD el 19 de maig, segons explicava ahir el portal Iusport.

Apel·lació va desestimar un recurs del Lleida amb aquest argument, segons consta al punt quart de l’escrit d’aquest organisme: “Finalment, la Comissió Delegada de l’Assemblea General de l’RFEF, en data 12 de maig, va acordar l’addició de la Disposició Addicional Quarta al Reglament General, que va ser ratificada per la Comissió Directiva del CSD en la seua sessió de 19 de maig”.

Tanmateix, segons el comunicat del CSD al Lleida, després del recurs presentat pel club en el qual li reclama “la notificació de la resolució de la Comissió Directiva de data 19 de maig del 2020 que va aprovar la modificació del Reglament General de l’RFEF, aprovat al seu torn per la Comissió Delegada de la RFEF en data 8 de juny de 2020”, aquest organisme respon que “se l’informa que la documentació a la qual fa referència al seu escrit, en concret les modificacions de les disposicions addicionals 3a i 4a del Reglament General de l’RFEF, fins a la data no ha estat aprovada per la Comissió Directiva del CSD”.

Precisament, el jutge de l’Audiència Nacional, després d’un recurs del Lleida, ha reclamat aquesta informació al CSD i, segons explicaven ahir fonts del Lleida, “per lògica, li donarà al jutge aquesta mateixa resposta”.

tracking