SEGRE

HANDBOL COMPETICIÓ

L'Handbol Pardinyes dobla els equips sèniors

Crea un filial masculí i femení per generar competència i poder ascendir

A la imatge, els jugadors i jugadores dels dos equips sèniors que ha tingut aquest any l’Handbol Pardinyes en competició.

A la imatge, els jugadors i jugadores dels dos equips sèniors que ha tingut aquest any l’Handbol Pardinyes en competició.JOAN VALLVERDÚ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Handbol Pardinyes no para de créixer i per a la temporada que ve doblarà els equips sèniors, amb la qual cosa passarà a tenir-ne dos en categoria masculina i dos més a la femenina, en un clar objectiu d’arribar a les categories estatals en un curt període de temps. L’ampliació, segons va explicar el director esportiu, Txema del Rosal, ve motivada per dos raons de pes: la demanda i la qualitat. “Estem tenint una gran demanda de jugadors i jugadores que volen jugar a handbol, i amb tanta gent és impossible poder repartir minuts perquè tots continuïn progressant. Doblar aquests equips ens permetrà que tots tinguin més protagonisme i puguin desenvolupar les seues aptituds, no com l’any passat que alguns havien de quedar-se a la grada perquè havíem de fer descarts”, va explicar.

El club crearà un equip de cada gènere que començarà en l’última categoria autonòmica, la Segona femenina i la Quarta masculina, i reforçarà les dos primeres plantilles per a l’assalt a les categories estatals.

Després d’una temporada dirigint un equip de Primera eslovaca torna per liderar el femení

“L’objectiu amb el femení és pujar a la Divisió d’Honor Plata. Fa dos anys vam jugar el play-off d’ascens i l’any que ve ho tornarem a intentar. Pel que fa al cas del masculí està més complicat però el repte és pujar en dos o tres anys a la Primera Nacional, el sostre en què ha estat el club en la seua història”, va assenyalar Del Rosal. El club lleidatà va assolir aquesta categoria fa vint anys, amb l’ara director esportiu com a porter, i l’última vegada fa quatre campanyes.

Txema del Rosal continuarà sent l’entrenador i coordinador dels sèniors masculins, amb el suport d’Ivan Raigal i Txetxu Velasco, mentre que el femení estarà en mans de Xavi Mena, que torna al club després d’una temporada dirigint com a primer entrenador un equip de la Primera divisió eslovaca. Juntament amb Mena, que va portar el Pardinyes a la fase d’ascens el 2019, treballaran Lluc Aumatell i un segon ajudant.

Actualment comparteix el pavelló de Pardinyes amb el club de bàsquet i de futbol sala del barri i amb el Futsal Lleida, utilitza la pista exterior del col·legi Riu Segre i ara medita llogar algun pavelló privat per poder entrenar-se.

Busca pistes alternatives per als 250 jugadors La falta d’instal·lacions és el principal hàndicap que tenen els principals clubs de la ciutat, i l’Handbol Pardinyes no n’és cap excepció. Amb la creació d’aquests dos nous equips sèniors i dos més de base arribarà fins als 250 jugadors.

tracking