SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida pregunta al CSD si autoritza el 'play-off' exprés

Aquest organisme l'hauria aprovat dijous, després de negar que ho hagués fet

El president del Lleida, Albert Esteve, a la llotja del Camp d’Esports en un dels últims partits.

El president del Lleida, Albert Esteve, a la llotja del Camp d’Esports en un dels últims partits.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu va enviar ahir una instància al Consell Superior d’Esports (CSD) en la qual l’interpel·la si és cert, com apuntava ahir el portal especialitzat Iusport, que aquest organisme va aprovar dijous la reforma del reglament que permet la disputa del play-off exprés.

Al club li va sorprendre ahir aquesta informació, ja que el mateix dijous va rebre una notificació del CSD en què l’informava que la imprescindible reforma “fins a la data no ha estat aprovada per la Comissió Directiva del CSD”.

Albert Esteve, president del Lleida, explicava ahir a Catalunya Ràdio que “oficialment no tenim cap comunicat del CSD. Els hem enviat una instància demanant que ens diguin si efectivament aquesta Comissió Directiva realment va decidir el que s’ha dit. Esperarem la resposta i quan la tinguem, el departament jurídic del club prendrà les decisions que hagi de prendre per defensar els nostres drets”, va explicar. Encara que realment ho hagués aprovat dijous, el club entén que no és prou cobertura legal per a la decisió de la Federació, ja que per fer-ho és imprescindible un decret llei, requisit que no s’ha produït.

En la seua instància, el Lleida reclama que “se’ns informi de l’hora i lloc de la reunió que es va fer ahir –amb referència a dijous– per la Comissió Directiva del CSD. Persones que hi van assistir, ordre del dia i, en definitiva, que se’ns entregui còpia de l’acta de la reunió celebrada el dia d’ahir”.

Reclama també que “se’ns notifiqui la resolució que va aprovar aquestes modificacions, amb la finalitat que aquesta part presenti accions legals, en principi davant de la jurisdicció contenciós administrativa, sense descartar altres accions legals per tutelar els drets de l’entitat que represento; havent de notificar-se com més aviat millor l’esmentada resolució/acord que es va dictar el dia d’ahir”, conclou l’escrit, que firma el mateix Albert Esteve.

El president insisteix que “venim del 30 d’abril, quan el CSD va emetre una recomanació que considerem que no dóna suport jurídic a totes les resolucions de l’RFEF. Continuarem lluitant i defensant el que és just”, va concloure.

tracking