SEGRE

HANDBOL COMPETICIÓ

L'Associació és de Plata

La Federació Espanyola va confirmar ahir la plaça per al club lleidatà per la renúncia del Puchi balear || Recupera la categoria que va perdre fa un any

La pròxima temporada no hi haurà derbi amb el Pardinyes a la Lliga Catalana.

La pròxima temporada no hi haurà derbi amb el Pardinyes a la Lliga Catalana.DANI GRAELL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació Lleidatana d’Handbol tornarà a jugar la pròxima temporada a la Divisió d’Honor Plata, després que ahir es confirmés la renúncia definitiva del Puchi. El club lleidatà torna d’aquesta forma a la segona categoria a nivell estatal que havia perdut fa just un any, després de completar una temporada 2019-2020 gairebé perfecta, en la qual havia aconseguit el bitllet per jugar el play-off d’ascens abans de paralitzar-se la competició per la pandèmia del coronavirus.

La Federació Espanyola d’Handbol (RFEBM) ja havia sondejat diumenge passat l’Associació per si estava interessada a pujar si es produïa una vacant al grup C, com va avançar SEGRE. Dilluns, després de dos reunions, la junta directiva va contestar afirmativament a la proposta, però es va trobar que lRFEBM, a petició del Puchi, havia ampliat el termini d’inscripció fins aquest divendres. “Aquell dia pensàvem que la plaça seria per a nosaltres, per això quan se’ns va informar que el termini s’havia ampliat hi va haver certa decepció, encara que al final tot ha quedat igual i la plaça ha estat per a nosaltres”, va afirmar ahir el seu vicepresident, Guillem Puertas, una hora després que la federació confirmés l’ascens via correu electrònic.

És la quantitat que el club xifra que necessitarà per afrontar la segona categoria estatal femenina

L’ascens, que era l’objectiu de l’Associació quan va arrancar aquesta passada temporada, l’obligarà a buscar més recursos econòmics, ja que haurà d’augmentar el pressupost per al primer equip en uns 20.000 euros. “És el que hem calculat de més per a la pròxima temporada. Ara ens toca treballar per buscar patrocinadors”, va afermar Puertas, que també confia a mantenir pràcticament tot el bloc aquesta última campanya. “Gairebé el 90 per cent de jugadores continuaran i amb les juvenils que pugen podem tenir un equip per no haver de patir a la Divisió d’Honor Plata”, va afirmar.

Miroslav Vujasinovic seguirà al capdavant del primer equip i en la coordinació del club, que crearà un segon equip sènior que competirà a la Segona Catalana.

tracking