SEGRE

DEPORTES

Neymar haurà de tornar 6,7 milions al Barça

El brasiler ha perdut la demanda que va interposar per una bonificació de renovació just abans de fitxar pel PSG || El jugador reclamava quasi 65 milions

L’ara jugador del París Saint Germain haurà de tornar part de la bonificació que va cobrar.

L’ara jugador del París Saint Germain haurà de tornar part de la bonificació que va cobrar.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Neymar da Silva ha estat condemnat pel jutjat social número 15 de Barcelona a tornar al Barça 6,8 dels 20,75 milions d’euros que va cobrar l’estiu del 2016 com a prima de renovació. La sentència desestima íntegrament la demanda que l’ara jugador del PSG va interposar en el seu dia contra el Barça per no haver-li pagat la totalitat de la prima estipulada en la renovació del seu contracte fins al 2021 i que ascendia a 64,40 milions d’euros. Durant la vista, celebrada el novembre passat a la Ciutat de la Justícia, els advocats de l’internacional brasiler van reclamar a l’entitat blaugrana el cobrament dels 43,65 milions d’euros que quedaven pendents com a premi de renovació. El FC Barcelona, per la seua part, exigia al jugador una indemnització de 22,5 milions d’euros (els 20,75 que li va pagar de la primera bonificació més els interessos), a l’entendre que Neymar havia incomplert el contracte al fitxar pel PSG un any després de firmar la renovació.

En aquest sentit, el titular del jutjat social número 15 considera que el futbolista “no només no tenia dret per percebre la quantitat que constitueix l’objecte de la seua pretensió de condemna, sinó que, a més, atesa la pretensió articulada en contra seu, haurà de reintegrar al club l’excés del que va percebre en concepte de signing bonus, a l’haver extingit abans d’hora el contracte de treball sense causa justificada, més enllà de la seua mera voluntat extintiva per fitxar per un altre club”. La sentència, per tant, estima parcialment la petició del club blaugrana, que recuperarà gairebé la tercera part del que va pagar al davanter per renovar la seua fidelitat per cinc temporades, encara que aquesta finalment només va durar un any. “El FC Barcelona expressa la seua satisfacció per la sentència dictada pel jutjat social 15 de Barcelona, en relació amb les demandes interposades entre el FC Barcelona i el jugador Neymar Jr. en reclamació de quantitat en rescabalament del signing bonus subscrit a l’última renovació contractual”, va comunicar el club.

Juan Carlos Unzué: “Mai m’he arribat a atemorir per l’ELA” Juan Carlos Unzué, que dijous va anunciar que té esclerosi lateral amiotròfica (ELA), ha declarat que “mai” s’ha arribat a “atemorir” i que el principal motiu pel qual ha volgut explicar-ho “és per donar visibilitat a aquesta malaltia i que després es puguin generar esdeveniments per aconseguir recursos econòmics per combatre-la”, va dir Unzué al programa El Transistor d’Onda Cero. “Tot va començar fa cinc anys, quan vaig començar a tenir problemes quan posava el cos a alta velocitat en la meua afició, que és la bicicleta. Allà el cos em responia amb moltes rampes”, va explicar. “Els primers tres anys van ser una mica incòmodes, ja que no em deixaven dormir bé”, va afegir. “De moment no tinc dolor. Sí que em comença a costar caminar i el que m’ajuda una mica és la possibilitat de sortir amb una bicicleta elèctrica”, va dir l’extècnic del Barça.

tracking