SEGRE

DEPORTES

Les ajudes

El central va dir a Sevilla que “veient aquestes jornades, perdran pocs punts”

Gerard Piqué, en una acció del partit de divendres passat al camp del Sevilla.

Gerard Piqué, en una acció del partit de divendres passat al camp del Sevilla.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Serà difícil guanyar aquesta Lliga, farem tot el possible, però es perdran pocs punts. Vistes les jornades que han succeït... serà difícil que el Reial Madrid perdi punts.” Així es va expressar Gerard Piqué tot just acabar el partit que el Barcelona va empatar divendres a Sevilla (0-0). Quique Setién va voler restar importància a les queixes de Piqué, que va atribuir a “la frustració del moment”, i va llançar un discurs més optimista: “El Madrid no ho guanyarà tot. Són molts partits i els rivals tenen coses a dir. Tenen ara una sortida complicada a Sant Sebastià. Hi ha enfrontaments molt durs i hem de ser optimistes. És veritat que no depenem de nosaltres, però tot pot canviar.” Però les paraules de Piqué feien referència als errors arbitrals que, en les dos jornades anteriors, han afavorit el Reial Madrid.

Ja al primer partit, el Madrid-Eibar (3-1), en el primer gol del Madrid, marcat per Kroos, Benzema estava en fora de joc, cosa que no va apreciar el VAR per la qual cosa el gol va pujar al marcador.

“Es pot jugar d’una altra forma, fora del camp, però nosaltres volem jugar al camp”

En el Madrid-València (3-0), també amb 0-0 en el marcador, l’àrbitre va anul·lar el 0-1 fet per Rodrigo després d’una revisió del VAR. El jugador és en posició legal quan marca, però la revisió de la jugada determina que un altre jugador del València, Maxi Gómez, havia molestat Varane.

Al Barça, el VAR també li va anul·lar un gol per un mil·limètric fora de joc de Semedo, que no havia protestat cap jugador del Leganés. I això que el VAR va nàixer, precisament, per corregir errors arbitrals.

Zidane nega que el Madrid rebi favors arbitrals L’entrenador del Reial Madrid, Zinedine Zidane, va rebutjar valorar les crítiques de Gerard Piqué i va negar que els àrbitres els estiguin afavorint en aquesta represa de la Lliga. “No estic pensant en aquestes coses. Es pot jugar d’una altra manera, fora del camp, però nosaltres sens dubte no ho fem. Som el Reial Madrid, sabem la força que tenim, el club que som, i el que volem és jugar al camp. Si estem preparats, podem fer moltes coses bones. No opinaré d’un o de l’altre, cadascú pot fer el que li interessi”, va declarar ahir, a la prèvia del partit d’avui davant de la Reial Societat al Reale Arena (22.00).

tracking