SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

El Cadí la Seu incorpora la belga Serena-Lynn Geldof

La pivot de 23 anys i 1,97 metres procedeix del Namur i firma per una temporada

Serena-Lynn Geldof intenta controlar la pilota durant el partit de l’EuroCup davant el València.

Serena-Lynn Geldof intenta controlar la pilota durant el partit de l’EuroCup davant el València.FIBA EUROPE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí la Seu ha aconseguit els serveis de la belga Serena-Lynn Geldof, jugadora de 23 anys i 1,97 metres que arriba procedent del Namur, amb què va disputar l’última edició de l’EuroCup. La pivot és la quarta incorporació de cara a la pròxima campanya a la Lliga Femenina després dels fitxatges de Gala Mestres (Zamarat), Danni Williams (Breidablik) i Maria Jespersen (Zamarat). Al costat de Yurena Díaz, Laura Peña, Marina Lizarazu, Irati Etxarri, Ariadna Pujol i Georgina Bahí, el tècnic Bernat Canut ja compta amb deu jugadores en plantilla.

Nascuda el 2 de març del 1997 a Ostende, Geldof es va formar a les categories inferiors del Matibouw i KBOB de la seua ciutat abans de debutar a la lliga belga amb el Sint Katelijne Waver als 16 anys. El curs 2014-15, la nova jugadora del Cadí va fitxar pel Kangoeroes, on va estar-se dos temporades (7 punts i 6 rebots de mitjana en 19 partits) abans d’iniciar la seua experiència la Universitat de Miami (NCAA). Als Estats Units amb prou feines va tenir protagonisme i després de dos temporades va tornar a Bèlgica per continuar amb la seua carrera esportiva. En aquesta ocasió es va enrolar al Namur, un dels equips destacats de la lliga femenina belga, en què va formar part del quintet inicial i feia de mitjana 11 punts i 6,1 rebots per partit en la temporada 2018-19. A més, va tenir l’oportunitat de debutar a l’EuroCup. La campanya passada, Geldof va seguir al Namur, amb 8,6 punts i 5,7 rebots per matx a Bèlgica i 6,5 punts i 4,2 rebots a l’EuroCup. La jugadora del Cadí, que ha firmat per una temporada, ha estat internacional en les categories inferiors de la selecció femenina belga.

Amb el fitxatge de Geldof, al Cadí només li falta una peça per tancar la plantilla 2020-2021, un reforç per a la posició de center. Una de les prioritats és la canadenca Quinn Urbaniak-Dornstauder, de 25 anys i 1,93 metres, que vindria a cobrir la vacant de la nord-americana Tinara Moore, l’MVP de la passada Lliga Femenina. Fa dies que les dos parts negocien i l’únic escull són les elevades pretensions de la jugadora, a les quals no pot arribar el club.

tracking