SEGRE

DEPORTES

El Madrid, líder amb polèmica

Venç en un duel en què s'avança amb un penal que només veuen Estrada i el VAR || Gol anul·lat a la Reial i Benzema sentencia amb un altre de discutible

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reial Madrid és el nou líder després de guanyar per 1-2 al camp de la Reial Societat. Iguala a punts el Barça però és líder per l’average. Un triomf amb polèmica, impulsat pel VAR, que semblava que volia donar la raó a les queixes de Gerard Piqué a Sevilla. Allà on no arriba la qualitat del Madrid, hi arriba el VAR per tapar els errors i donar un cop de mà en el moment oportú.

El 0-1 va arribar fruit d’un penal, suposadament comès sobre Vinicius, que només va veure l’àrbitre, el col·legiat internacional lleidatà Estrada Fernández i el VAR. Al poc d’iniciar-se la segona part, el brasiler va entrar a l’àrea, va driblar els defenses que li van sortir al pas i va rematar fora mentre queia a terra. Estrada no ho va dubtar i el VAR va ratificar un contacte que no s’aprecia en les enèsimes repeticions de la jugada. Sergio Ramos va transformar el regal.

Amb el marcador a favor, la polèmica ja no va deixar el Madrid. La Reial va marcar l’1-1 en un potent llançament de Januzaj. Però igual que en el gol del valencianista Rodrigo, va ser invalidat per la posició d’un jugador reialista que no intervenia en la jugada i, per tant, no estava en fora de joc, però el VAR va interpretar que va molestar Curtois.

I tot seguit una nova polèmica. Benzema controla la pilota amb l’espatlla, es regira i marca. Revisió del VAR que, una vegada més, decideix a favor del Reial Madrid i 0-2 en el marcador. La Reial va anotar l’1-2 al 82 sense que ningú pogués al·legar res per invalidar-lo i el Madrid depèn ara de si mateix per ser campió.

Jugadors de la Reial Societat celebren el gol de Merino, que donava esperances a la Reial.

Jugadors de la Reial Societat celebren el gol de Merino, que donava esperances a la Reial.SEGRE

tracking