SEGRE

ATLETISME CARRERES POPULARS

Triple cita de la Lliga Ponent

La Milla del Secà, com a convidada, la Cursa de la Guineu i la de la Paràlisi Cerebral Balàfia-Aremi es van unir el cap de setmana a aquesta activitat virtual || Ja són 326 els inscrits en la iniciativa

Un participant en la Milla del Secà.

Un participant en la Milla del Secà.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Lliga Ponent Virtual, organitzada per Iter5 i que ja compta amb 326 inscrits, ha viscut un cap de setmana intens d’esport i solidaritat amb una triple cita formada per la Milla del Secà de Sant Pere, la Cursa de la Guineu de Vilanova de Bellpuig Online i la Cursa de la Paràlisi Cerebral Balàfia-Aremi.

L’activitat es va iniciar divendres amb la Milla del Secà, que va voler adherir-se al projecte de la Lliga Ponent Virtual com a carrera convidada. La cita es va celebrar en benefici de Down Lleida i va comptar amb 54 participants. Val a destacar, tanmateix, que per als participants en la Milla l’activitat es podia fer tant divendres com dissabte.

Abans-d’ahir i ahir va ser el torn per a la Cursa de la Guineu de Vilanova de Bellpuig Online, que tenia 61 activitats de participants registrades a l’hora de tancar edició i que va sortejar entre tots els participants una samarreta oficial del Club Atlètic La Guineu.

Finalment, ahir va arribar el moment de la Cursa de la Paràlisi Cerebral Balàfia-Aremi, que registrava mig centenar d’activitats en participacions. En aquest cas, a més, els organitzadors van crear un repte solidari a migranodearena.com. Aquest repte tenia com a objectiu recaptar fons per adequar els serveis d’Aremi i equipar-los amb el material essencial, així poder reobrir-se al més aviat possible amb les garanties de seguretat i protecció exigides, i oferir servei a un col·lectiu de persones amb gran dependència i, per tant, amb grans necessitats de suport i que és especialment vulnerable, per la qual cosa s’han d’extremar les mesures de seguretat i prevenció després de la crisi sanitària desencadenada pel Covid-19.

L’empresa lleidatana de gestió de cronometratges Iter5 és al capdavant d’aquesta iniciativa, oberta i gratuïta, que té com a objectiu mantenir viu l’esperit de la Lliga Ponent. És una activitat no puntuable i tampoc hi ha premis. Els interessats a participar-hi s’han de registrar de manera gratuïta a l’aplicació Strava i unir-se al club Lliga Ponent Virtual. Cada participant pot triar la distància i el lloc on vol fer l’activitat.

Les proves pendents de la Lliga Ponent Virtual són la Cursa de la Bassella de Miralcamp (27 juny), la de Torrefarrera (28 juny), la Mitja Marató de Tàrrega (5 juliol), la StargardtGo d’Agramunt (12 juliol), els Tres Tossals d’Alcoletge (19 juliol) i la Nectarina Atlètica d’Alcarràs (26 juliol).

tracking