SEGRE

INSTAL·LACIONS ENTITATS

El CN Lleida 'reestrena' la piscina de 50 metres

Primer entrenament a l'aire lliure dels nadadors després d'haver-la remodelat

Els nadadors del CN Lleida es van poder entrenar ahir a la piscina olímpica amb les obres acabades.

Els nadadors del CN Lleida es van poder entrenar ahir a la piscina olímpica amb les obres acabades.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CN Lleida va reestrenar ahir la piscina olímpica de 50 metres en la qual van poder entrenar-se els nadadors del club de les diferents categories, dividits per torns i complint totes les mesures de seguretat i higiene. L’entrenador, Josep Maria Rojano, expressava la satisfacció per aquesta reobertura. “Estem molt contents perquè no té res a veure el fet de poder entrenar-nos a l’aire lliure i agraïm l’enorme esforç que ha fet el club per remodelar una piscina que necessitava aquest canvi de cara. Tenim 130 nadadors des de prebenjamins en amunt i hem distribuït els entrenaments per torns. Mentre uns treballen a l’aigua, d’altres s’exerciten fora”, va explicar Rojano.

Fins ara, el club només havia obert la piscina coberta de 25 metres, ja que la de 50 metres es trobava en obres de reforma, que han tingut un cost superior als 200.000 euros. L’objectiu és cobrir la piscina, tal com va avançar SEGRE, però el club ha de trobar finançament per a una inversió valorada en un milió d’euros.

Per la seua part, el complex esportiu Ekke es va posar ahir en marxa encara que amb un 10% de l’aforament màxim al llarg del dia. Les activitats dirigides de fitnes van ser de 20 persones, però aquestes no van poder fer-se a la piscina. “Hem funcionat com si fóssim encara en fase 3”, va assenyalar a aquest diari el seu director, Pep Castarlenas. L’Ekke compta actualment amb uns 8.000 abonats.

tracking