SEGRE

FUTBOL PRIMERA CATALANA

Relleu a l'Alcarràs

L'alcalde diu que no hi haurà “buit de poder” i ja contacta amb socis || Garanteix inscriure els equips abans del 30

Un partit de l’Alcarràs d’aquesta temporada.

Un partit de l’Alcarràs d’aquesta temporada.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde d’Alcarràs, Manel Ezquerra, va garantir ahir que l’equip seguirà a Primera Catalana la temporada que ve, amb el filial a Tercera i que “no hi haurà buit de poder”, després que la junta directiva que presidia Jordi Ribes, tal com havia anunciat, formalitzés la seua dimissió divendres al considerar que amb la rebaixa de la subvenció municipal no era possible sortir a competir. Ezquerra va explicar que “ja hem parlat amb un soci que està interessat a fer-se càrrec del club i ara ha de trobar gent per a la nova junta i després farem el traspàs”. “Tinc previst reunir-me amb la junta sortint i farem gestions perquè els equips estiguin inscrits abans del 30 d’aquest mes”, va afegir.

L’alcalde va lamentar haver hagut de reduir l’aportació municipal, que passa de 78.000 a 40.000 euros. “Em fa mal, perquè jo també vaig ser president i als 18 anys ja estava vinculat al club. Però vull donar un missatge de tranquil·litat a l’afició. Si convé es portarà el club des del Patronat Municipal, però futbol, n’hi haurà”, va insistir, convençut que es formarà una nova junta.

“Amb pandèmia o sense pandèmia, era inviable mantenir la subvenció. L’aportació institucional és una part, després hi ha d’haver espònsors i massa social” i també va agrair la tasca de la junta de Ribes. “Tots sumen i a tots cal agrair-los l’esforç. En el futbol modest això és habitual, cada pocs anys hi ha canvis en les directives.”

De cara a la temporada vinent, l’objectiu és “mantenir la categoria, que també era l’objectiu en aquesta” i va apostar per un equip jove i amb jugadors d’Alcarràs. Segons apuntaven futbolistes d’aquesta temporada, són molts els que no seguiran a la plantilla, que va fer un comunicat de suport a la directiva. La junta sortint també en va fer un ahir agraint l’esforç a jugadors i tècnics pels tres anys en què han estat al capdavant.

tracking