SEGRE

MOTOCICLISME MOTOCRÒS

La Federació deixa 'pendent' la cita de l'Estatal a Bellpuig

L'MC Segre no el vol organitzar sense públic

El circuit de Bellpuig és fix en el calendari del campionat.

El circuit de Bellpuig és fix en el calendari del campionat.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Motociclista Espanyola (RFME) va publicar ahir el calendari del Campionat d’Espanya de motocròs, en el qual la cita de Bellpuig figura com a “pendent” per als dies 14 i 15 de novembre. El Moto Club Segre, organitzador de la prova, va advertir l’RFME que no està disposat a allotjar una cita del calendari si no hi pot haver públic. “No sabem si hi podrà haver espectadors o no, una cosa que al meu entendre, tant esportivament com econòmicament, és un gran handicap. En el cas que fos a porta tancada, hem demanat si des de l’RFME es donaria algun tipus de compensació per pal·liar la falta d’ingressos, i la resposta ha estat que per a aquesta temporada, no, i ja s’estudiaria per a la que ve, cosa que no ens convenç”, va apuntar a començaments d’aquest mes Lluís Capdevila, president de l’MC Segre. La taquilla i el bar són dos de les vies de finançament claus per al pressupost d’una prova com l’Estatal de motocròs, xifrat en uns 30.000 euros.

L’RFME té previst reprendre l’Estatal el 4 i 5 de juliol a MotorLand i una setmana després el campionat es traslladarà al Tajoa Racing de Toledo. Després de l’aturada estival, l’Estatal Elit es reprendria a Calataiud el cap de setmana del 7 i 8 de novembre, mentre que Bellpuig seria l’encarregada de tancar el certamen, incloent també l’última prova de MX 125. “Per confirmar queda Bellpuig per al 14 i 15 del mateix mes, que tancaria el certamen. Quan quedi definida aquesta data es publicarà ràpidament”, va comunicar ahir l’RFME.

La prova de Bellpuig, prevista per al 14 i 15 de novembre, seria decisiva en les categories Elit i MX125

La Federació també va anunciar ahir el calendari de l’Estatal d’enduro, amb proves a Infiesto (Astúries), Cabanes (Castelló) i Lalín (Pontevedra), seu del Mundial d’EnduroGP.

tracking