SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

La lleidatana Anna Palma continuarà jugant a l'elit

L'aler de 20 anys fitxa pel Bembibre lleonès després de dos temporades al Cadí la Seu || “El canvi em donarà l'opció de créixer”, assegura la urgellenca

Anna Palma controla la pilota en un partit d’aquesta temporada.

Anna Palma controla la pilota en un partit d’aquesta temporada.AGUSTÍ PEÑA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La lleidatana Anna Palma continuarà a l’elit del bàsquet estatal, la Lliga Femenina, després de firmar pel Bembibre lleonès, on arriba després de dos temporades al primer equip del Cadí la Seu. La urgellenca, de 20 anys, tindrà així l’ocasió de continuar creixent esportivament després de fer realitat el somni de debutar a la màxima categoria i a Europa amb el club en el qual es va formar abans d’ingressar al Segle XXI. “M’enfronto a aquest repte amb molta il·lusió. Em sento amb moltes ganes de treballar, de millorar i complir els objectius de l’equip. De vegades és bo sortir de la teua zona de confort i anar-te’n lluny per valorar les petites coses. És una molt bona oportunitat. El Bembibre és un equip en el qual tindré l’oportunitat de créixer i ajudar”, assegura la lleidatana. En relació amb l’experiència al Cadí, Palma assenyala que “en aquests dos anys a la Lliga Femenina he madurat. Mentalment he fet un salt molt important, necessari per continuar creixent. Guanyar confiança en mi mateixa m’ajudarà a tenir certa tranquil·litat i divertir-me”, afegeix en declaracions el seu nou club. “M’han dit que és una molt bona elecció, que és un lloc acollidor i que la gent és molt propera. Això és molt important”, afirma sobre la seua nova destinació a l’elit.

El seu nou entrenador, Pepe Vázquez, afirma que “la primera presa de contacte amb la lleidatana ha estat positiva. És jove però amb gran potencial. Ara li fa falta explotar-lo, després d’una etapa a la Seu que segur que ha estat molt fructífera per a ella. Ha de fer un pas endavant i demostrar que pot jugar en aquesta categoria”, recalca el preparador de l’equip lleonès. “L’Anna té condicions físiques i tècniques per fer una bona temporada i créixer a la categoria. Ho aconseguirà amb treball i esforç”, afegeix el tècnic.

Anna Palma arriba a Bembibre després de dos temporades amb el Cadí en les quals ha disputat 33 duels a la Lliga Femenina i 9 a la Eurocup, per la qual cosa la campanya vinent podria assolir el mig centenar de partits a l’elit. La lleidatana, formada al planter del Sedis, va ingressar al Segle XXI amb 13 anys i amb el conjunt federatiu va debutar a la Lliga Femenina 2 amb 15. També ha estat internacional amb la selecció estatal sub-19 i sub-16.

tracking