SEGRE

BÀSQUET LEB PLATA

L'actual junta del Pardinyes segueix al capdavant del club

És l'única candidatura presentada i només falta saber si Mauri la presidirà o no

Moment en què la junta del Pardinyes, que ha tingut alguna baixa, anunciava el seu ascens a LEB Plata.

Moment en què la junta del Pardinyes, que ha tingut alguna baixa, anunciava el seu ascens a LEB Plata.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’actual junta directiva del Club Bàsquet Pardinyes continuarà dirigint el destí de l’entitat durant un nou mandat de sis anys, ja que la seua candidatura és l’única que s’ha presentat dins del termini programat en el procés electoral. Avui es preveu una assemblea ordinària de socis per passar balanç de l’última temporada i una d’extraordinària per a la renovació de la junta directiva. Només falta per revelar si Jordi Mauri, que ha complert la vuitena temporada al capdavant del club, continuarà com a president o, al contrari, cedirà el testimoni a un altre membre de la seua actual junta.

L’encara president va reconèixer fa unes setmanes a SEGRE que estava meditant seriosament la possibilitat d’abandonar la presidència. “La junta directiva actual presentarà la seua candidatura, no sé si amb mi o sense mi”, assegurava dies després que es convoqués eleccions per avui. La directiva la completen els vicepresidents Pere Roqué i Josep Maria Castillón i els vocals Gerard Morreres, Berni Tamames, Vicenç Anglada i Òscar Suárez.

En l’assemblea també es passarà balanç a l’actual temporada, la primera de la història en la qual s’ha militat a la LEB Plata, la tercera categoria a nivell estatal. Encara que esportivament s’ha salvat amb nota, liderant de forma folgada el play-off de descens en el moment que la Lliga va quedar paralitzada pel coronavirus, a nivell econòmic la situació ha estat molt diferent i les pèrdues podrien assolir els 30.000 euros.

Mauri tampoc ha volgut pronunciar-se sobre el futur de la plaça de LEB Plata, que segueix en l’aire per qüestions econòmiques.

“Encara no sabem res del que percebrem de la Diputació ni aquesta temporada ni la que ve, tot això unit al fet que la crisi del coronavirus afectarà de ple els patrocinadors. A més, tampoc sabem quan començarà la pròxima temporada ni el format que tindrà. No sabem res de res, i així és molt complicat planificar alguna cosa”, va assenyalar recentment el màxim mandatari del CB Pardinyes, que no va descartar la possibilitat de renunciar a la categoria i tornar a la Lliga EBA o fer un intercanvi de places.

tracking