SEGRE

MOTOCICLISME COMPETICIÓ

Solsona demana el Mundial d'enduro el 2021

Aquest any ha hagut de cancel·lar l'Estatal i la prova del WESS pel Covid-19

El Mundial d’enduro podria tornar a Solsona l’any que ve després d’acollir-lo el 2014.

El Mundial d’enduro podria tornar a Solsona l’any que ve després d’acollir-lo el 2014.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Solsona sol·licitarà a la Federació Internacional de Motociclisme una de les proves puntuables per al Campionat del Món d’enduro de l’any que ve, una cita que ja va organitzar el 2014.

Solsona ha estat una de les capitals de l’enduro a nivell català dels últims sis anys; no endebades va acollir el 2014 la prova inaugural del Mundial FIM i l’any passat una de les dos cites del FIM Enduro Vintage Trophy i de les World Enduro Super Series (WESS), certamen aquest últim que havia de recalar també aquest any, però el coronavirus ho ha impedit.

De fet, l’Enduro de Solsona, la prova, que anava a posar el punt final al Campionat d’Espanya del 2020 el pròxim 1 de novembre ha quedat definitivament cancel·lat.

La incertesa provocada pel coronavirus, les dificultats per complir les restriccions i els problemes per trobar finançament han portat els organitzadors, el Club Esportiu SIP Sport i el Moto Club Solsonès, a renunciar a la cita estatal. “Ha estat un cúmul de circumstàncies que ens han portat a renunciar. Hem cregut que el més convenient era deixar-ho tot per a l’any que ve atesa la incertesa que existeix pel coronavirus i els problemes que teníem amb la restriccions, ja que al ser a l’aire lliure no podíem garantir la distància de seguretat entre els aficionats en punts del traçat en els quals es congrega molta gent”, va afirmar ahir Ramon Andreu, president del Moto Club Solsonès.

Aquest any Solsona anava a acollir tres esdeveniments en un mateix dia, amb gairebé 300 pilots. A banda de l’Estatal i de la World Enduro Super Series, també s’havia de disputar l’Europeu de clàssiques. “Moltes de les proves el calendari internacional també s’havien cancel·lat, per això el millor era ajornar-ho tot un any”, va afegir Andreu. 

tracking