L'Espanyol, amb un peu a Segona al caure a Sevilla

L’Espanyol s’enfonsa encara més en l’última posició de la taula, amb la permanència cada vegada mes difícil, al caure derrotat (1-0) ahir a la nit al Villamarín davant del Betis, equip que amb Alexis Trujillo a la banqueta, després de la destitució de Joan Francesc Ferrer Rubi, allunya els fantasmes del descens.

Després d’una primera part d’escassa qualitat, encara que de més domini local, a la segona el central Marc Bartra va posar aviat l’1-0 de cap a la sortida d’un córner botat per Sergio Canales. D’allà en endavant el Betis va controlar bé un Espanyol sense recursos per almenys forçar l’empat, ni tan sols en una claríssima ocasió del xinès Wu Lei quan es moria el matx.

Wu Lei va rematar a boca de canó a Joel Robles i quan semblava que arribava l’empat en el minut 95 el porter bètic es va estirar per frenar en sec les intencions de l’ariet xinès.

Wu Lei es lamenta per la darrera ocasió de gol perduda.