SEGRE

BÀSQUET LEB PLATA

Relleu al CB Pardinyes

Jordi Mauri va anunciar ahir la seua marxa del club després de vuit temporades al càrrec || La junta decidirà aviat quin dels membres assumeix la presidència

Membres de la junta i algun soci posen al costat de Jordi Mauri després de l’assemblea en la qual va anunciar la seua marxa del club.

Membres de la junta i algun soci posen al costat de Jordi Mauri després de l’assemblea en la qual va anunciar la seua marxa del club.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jordi Mauri va anunciar ahir que deixa el càrrec de president del Club Bàsquet Pardinyes després de vuit temporades al capdavant. Ho va fer durant l’assemblea de socis que ahir va celebrar el club en la qual va quedar ratificada l’actual junta directiva, l’única que havia presentat candidatura durant el procés electoral. En els propers dies els membres decidiran quin d’ells assumirà el càrrec de president per al pròxim mandat.

Mauri, que va assumir el càrrec el 2012 quan el primer equip va pujar a la Copa Catalunya i el deixa a la LEB Plata i com a vigent campió de la Lliga Catalana LEB, una “fita molt bèstia”, segons va etzibar ell mateix, va dir que se’n va “després de pensar-ho molt”.

El club tanca l’exercici amb un important dèficit, que reduirà amb la subvenció de la Diputació

“Ho hem estat parlant durant molt de temps, els meus companys de junta m’han apretat perquè continués, però són vuit anys els que porto en el càrrec i hi ha un desgast important. Veig que el cent per cent no el puc donar i a mi m’agrada donar-ho tot quan m’implico en alguna cosa. A més, fa dos anys vaig tenir un ensurt i he de cuidar la salut, i l’estrès no és gaire bo. També està la família, que reclama una mica d’atenció, i per això he de fer un pas al costat”, va afirmar en la roda de premsa posterior a l’assemblea.

No obstant, no tanca la porta a col·laborar. “Això no vol dir que no continuï col·laborant, encara que ja no en primera línia de batalla. Necessito temps per a mi i la família. Durant el confinament a casa he tingut temps de meditar-ho i ja vaig dir als companys de la junta que aquest any era el definitiu”, va afegir, mentre que va reconèixer que no “m’esperava que el club aconseguís el que ha aconseguit. Hem fet un bon treball, sempre donant el cent per cent. La clau d’aquests vuit anys ha estat la bona sintonia que hi ha hagut”.

En l’assemblea ordinària també es va passar balanç als comptes de l’última temporada, que han presentat unes pèrdues de 47.700 euros, una quantitat que quedarà reduïda en el moment en què s’ingressi la subvenció de la Diputació, de la qual a dia d’avui “no sabem res”, va dir Mauri.

Sobre el futur a la LEB Plata, va comentar que “la junta té interès a seguir, però abans cal saber les bases de competició”. “Ara mateix no sabem com serà la pròxima Lliga, només indicis”, va concloure.

tracking