SEGRE

NATACIÓ INSTAL·LACIONS

Tàrrega demanarà un crèdit de 265.000 € per a la piscina

Llum verda municipal per reformar el recinte cobert tancat fins a la primavera

Els nadadors del CN Tàrrega es poden entrenar durant l’estiu a la piscina a l’aire lliure.

Els nadadors del CN Tàrrega es poden entrenar durant l’estiu a la piscina a l’aire lliure.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ple de l’ajuntament de Tàrrega va donar llum verda ahir a una modificació del pressupost per demanar un crèdit de 265.000 euros i poder abordar les obres de millora de la piscina coberta municipal, que ascendeixen a 507.760 euros. La resta de l’import, un total de 242.760 euros, ja figurava en les inversions previstes per a aquest 2020. El regidor de Finances, Dani Esqué, va destacar que aquesta modificació pressupostària permetrà iniciar els tràmits per demanar un crèdit bancari a llarg termini i poder iniciar la licitació del projecte, les obres del qual es preveu que s’allarguin fins a la primavera vinent. La proposta va ser aprovada per unanimitat malgrat els retrets entre l’equip de govern (ERC, CUP i PSC) i l’oposició (JxCat).

L’edil d’Esports, Silveri Caro, va fer referència a un comunicat que va enviar JxCat i va afirmar que “parlar d’inoperància del govern actual és una vergonya” i “treure’s responsabilitats és de poca honestedat política”. Caro va denunciar que “l’anterior equip de govern, amb Rosa Maria Perelló d’alcaldessa, va canviar el juny del 2018 el destí d’una subvenció de la deshumidificadora de la piscina coberta a les obres de reforma de la plaça Major, uns mesos abans de les eleccions”.

Per la seua part, la portaveu de JxCat, Rosa Maria Perelló, va defensar que “és una pena que la deshumidificadora no s’executés l’any passat, el projecte estava preparat i tenia el finançament necessari, de manera que entre la tardor i l’hivern es podia haver licitat”. Finalment, l’alcaldessa, Alba Pijuan, va destacar que “hem de mirar la part positiva i avui fem un primer pas per poder demanar el crèdit i poder iniciar unes obres que haurien d’haver-se dut a terme fa cinc anys, per la qual cosa el govern actual no és inoperant sinó que opera”.

Val a recordar que el tancament de la piscina coberta afecta, principalment, els noranta nadadors federats del CN Tàrrega. L’ajuntament es va comprometre fa uns dies a oferir-los una alternativa buscant col·locació en una piscina de Mollerussa, Cervera, Balaguer o Lleida. El club, per la seua part, espera aquesta proposta municipal abans de prendre una decisió.

tracking