SEGRE

ESQUÍ COMPETICIÓ

Tres lleidatans, al CAR de Sierra Nevada

Jaume Pueyo i Maria Iglesias, de fons, i Àlex Puente, d'alpí || Obren la pretemporada fins al 2 de juliol

Els esportistes i els seus entrenadors posen davant el CAR de Sierra Nevada.

Els esportistes i els seus entrenadors posen davant el CAR de Sierra Nevada.RFEDI

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els equips estatals d’esquí alpí, fons i snowboard es troben des de dijous al Centre d’Alt Rendiment de Sierra Nevada per començar la pretemporada sota estrictes mesures de seguretat. Tres lleidatans han estat inclosos en aquest primer test de preparació, dos de fons, Jaume Pueyo (CEFUC) i Maria Iglesias (ANEC), i un d’alpí, Àlex Puente (CAEI), que s’entrenaran fins al 2 de juliol vinent.

Abans d’ingressar al CAR, tècnics i esportistes van ser sotmesos a un triple test de Covid-19 (una prova PCR, un test serològic i un altre de ràpid). El protocol del mateix centre granadí també incloïa una entrevista individualitzada per determinar contactes previs per descartar possibles riscos de contagi.

Els esportistes han estat sotmesos a un triple test de Covid-19 i segueix un protocol de seguretat

Una vegada obtinguda l’autorització i després de passar amb èxit les habituals proves físiques, de fisioteràpia i el reconeixement mèdic, tots els esportistes van rebre un kit de protecció EPI, ja que l’activitat dins del CAR es realitza sota unes estrictes mesures de seguretat i prevenció. Des del mateix cos tècnic de RFEDI es pren la temperatura diàriament i es demana als esportistes pel seu estat i per possibles símptomes.

A més, tots ells fan els àpats diaris en taules separades amb una distància de seguretat i amb un màxim de quatre persones.

Àlex Puente i Jaume Pueyo estan a l’equip B i Maria Iglesas al C, mentre que uns altres cinc lleidatans, que no han acudit a Sierra Nevada, formen part de les estructures de seguiment, com Oriol Filella i Sara Donés, de snowboard i tots dos del CAEI, i Jana Suau, del mateix club, i Tomàs Barata, del CEVA, aquests de l’especialitat d’alpí.

tracking