SEGRE

DEPORTES

L'Espanyol fa fora també Abelardo com a entrenador

Rufete es fa càrrec de l'equip i és el quart tècnic d'aquesta temporada

Abelardo va ser destituït ahir com a entrenador de l’Espanyol.

Abelardo va ser destituït ahir com a entrenador de l’Espanyol.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic Abelardo Fernández va ser destituït ahir com a entrenador de l’RCD Espanyol i Francisco Joaquín Pérez Rufete, actual director esportiu del club, es farà càrrec de l’equip de manera interina fins a final de temporada i s’asseurà a la banqueta avui en el duel davant del Reial Madrid. Les parets de l’RCDE Stadium van aparèixer ahir amb pintades amenaçadores cap als jugadors de l’equip.

“L’RCD Espanyol de Barcelona informa que Abelardo Fernández ha estat cessat de les seues responsabilitats com a entrenador del primer equip masculí. El club ha pres aquesta decisió fruit del rendiment esportiu del primer equip i amb la clara voluntat de salvar la categoria del conjunt blanc-i-blau a la Lliga”, assenyalava el comunicat de l’entitat.

A més, també abandonen l’equip la resta d’integrants del cos tècnic, Tomás Hervás i Iñaki Tejada. “L’RCD Espanyol agraeix a Abelardo i al seu cos tècnic la seua implicació durant aquests mesos de treball i els desitja tots els èxits personals i professionals”, afegia. Abelardo va substituir Pablo Machín el desembre del 2019 i ha estat en 17 partits. L’equip és cuer amb 24 punts, a vuit de la zona de permanència.

El club també va informar que Rufete, actual director esportiu de l’entitat, es farà càrrec “de manera interina fins a final de temporada” del primer equip. “El club vol expressar a tota la seua afició que aquesta decisió s’emmarca des de la profunda convicció en el projecte esportiu de l’entitat i amb la ferma intenció d’aconseguir els objectius marcats”, apunta.

En aquest sentit, l’Espanyol assenyala que l’objectiu de la salvació només podrà aconseguir-se “des del compromís i la unitat de tots i cadascun dels periquitos”. “A falta de set jornades la situació esportiva no és la que voldríem i és per això que tota l’entitat treballa amb la il·lusió i l’esperança d’assolir els objectius proposats. Només des de la unitat, el compromís, la col·laboració i la lleialtat es pot revertir la difícil situació en la qual ens trobem”, concloïa el comunicat que va fer públic el club.

D’aquesta manera, Rufete es converteix en el quart tècnic blanc-i-blau aquesta temporada, després de David Gallego –de la jornada 1 a la 8–, Pablo Machín –de la 9 a la 18– i Abelardo –de la 19 a la 31.

tracking