SEGRE

BÀSQUET COMPETICIÓ

Mirotic, MVP de la Lliga

El jugador del Barcelona, elegit el millor jugador de la competició que acabarà dimarts a València || Els de Pesic juguen avui les semifinals contra el Burgos

Tomic entrega el premi a Mirotic davant la presència del jugador de Tàrrega Pierre Oriola.

Tomic entrega el premi a Mirotic davant la presència del jugador de Tàrrega Pierre Oriola.ACB PHOTO/M. POZO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nikola Mirotic, aler pivot del Barça, va ser elegit ahir MVP de la temporada 2019-2020 de la Lliga Endesa, en una votació en què han participat aficionats, jugadors, entrenadors i periodistes. El guardó li va ser entregat ahir a València pel seu company Ante Tomic, capità del Barça. Avui es juguen les semifinals de la Lliga ACB, de les quals ha quedat fora el Reial Madrid.

El primer matx el jugaran Barcelona i Burgos (17.00), mentre que a les 20.00 es jugarà la segona semifinal entre el València i el Baskonia. La final serà dimarts.

“L’MVP per a mi significa un treball col·lectiu de l’equip. Aquest premi va per tots els meus companys que m’han ajudat cada dia a ser millor. Cada partit m’han ajudat a trobar-me bé. I per descomptat al cos tècnic que han sabut posar-me en la millor posició, en la qual em sento eficaç. I també per tots aquells que ens donen suport, els aficionats”, va destacar Mirotic.

Facundo Campazzo (Reial Madrid), Klemen Prepelic (Joventut), Axel Bouteille (Unicaja), Nikola Mirotic (Barça) i Giorgi Shermadini (Iberostar Tenerife) conformen el Millor Quintet de la Lliga.

Mirotic va assegurar que els jugadors del San Pablo Burgos, rivals avui, arribaran “motivats” i “amb moltíssima confiança” al duel, en el qual la “pressió” per assolir la final estarà del costat blaugrana. “Crec que no és cap sorpresa, el Burgos ha tingut un molt bon any. Vam guanyar allà per dos punts un partit molt complicat i sabem que arriben en un molt bon moment, motivats, amb moltíssima confiança i fent història. No crec que tinguin molta pressió, juguen sense perdre-hi res, la pressió estarà del nostre costat”, va explicar.

Svetislav Pesic va dir que “és un equip molt complet. No és una gran sorpresa, perquè té equip per jugar contra tots els equips d’ACB. Han guanyat molts partits contra favorits” i “va guanyar el Madrid”.

Per la seua part, Jaume Ponsanau, entrenador del València va reconèixer que la primera fase “ha comportat un desgast important però hem anat creixent a nivell competitiu. Ens ha exigit evolucionar i ens ha servit per millorar. Cada partit ha estat una lluita, una exigència màxima i ens ha portat a ser millors”.

Tomic entrega el premi a Mirotic davant la presència del jugador de Tàrrega Pierre Oriola.

Tomic entrega el premi a Mirotic davant la presència del jugador de Tàrrega Pierre Oriola.ACB PHOTO/M. POZO

tracking