SEGRE

ATLETISME ULTRAMARATONS

Tornen els reptes de llarga distància

L'atleta pallarès Eugeni Roselló afronta un recorregut de 214 km per recaptar fons per a l'Hospital del Pallars i Raül Arenas en corre 85 en suport a la gent que pateix depressió

Raül Arenas, ahir al cim del coll d’Ares.

Raül Arenas, ahir al cim del coll d’Ares.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Per als atletes especialitzats en els reptes de llarga distància, l’actual fase de represa els ha permès tornar a l’activitat. Així, l’atleta pallarès Eugeni Roselló té previst culminar avui un repte solidari, completar els 214 quilòmetres de Carros del Cel, una ruta que és la unió de dos rutes, la Ports del Cel i la de Carros de Foc, i tot per un objectiu solidari, recaptar fons per a l’Hospital de Tremp.

Un altre atleta lleidatà especialitzat en reptes solidaris de llarga distància, Raül Arenas, va afrontar ahir el primer després del confinament, amb el qual va recórrer els 85 quilòmetres que separen Tàrrega, localitat en la qual viu, del coll d’Ares, al Montsec, amb un total de 3.050 metres de desnivell positiu acumulat. Va recórrer la distància en 11 hores i 15 minuts. En aquest cas, com ell mateix explica, “no es tracta d’un repte solidari, és un repte personal i el motiu pel qual ho he fet és per tota la gent que té depressió. Els dono tot el meu suport i vull dir-los que es pot superar”. Arenas va començar el seu repte divendres a les 21.00 i explica que “el pitjor ha estat pujar el port d’Àger de nit. Se m’ha fet molt llarg”. “Després, durant el confinament tot just vaig poder entrenar-me, així que tenia moltes ganes de fer el repte i començar a preparar-ne altres per als propers mesos”, va assenyalar.

També ahir a Barcelona es va celebrar la primera carrera, la Milla de San Pau, limitada a 100 atletes i que no ha tingut sortida massiva, ja que sortien de dos en dos.

tracking