L'Espanyol, sentenciat

El Madrid guanya amb gol de Casemiro i és líder amb dos punts d'avantatge sobre el Barça || L'equip de Rufete, a 10 punts de la salvació amb 18 en joc

La màgia de Karim Benzema, que va regalar amb un espectacular cop de taló a Casemiro l’únic gol del partit, va guiar a l’RCDE Stadium un discret Reial Madrid (0-1), que se situa com a líder en solitari de LaLiga Santander, amb dos punts d’avantatge sobre el Barcelona. La victòria madridista, en el debut de Rufete com a entrenador blanc-i-blau, deixa l’Espanyol en l’abisme, pràcticament sentenciat, cuer a deu punts de la permanència quan ja només en queden 18 en joc.

Va aprofitar l’equip de Zinedine Zidane la punxada del Barcelona a Vigo (2-2), segon ara a dos punts, en un partit sense ritme que va decidir el francès amb una acció de classe al tall del descans, que va rematar un rival sense pegada.

Una individualitat que va amargar el debut de Francisco Rufete a la banqueta blanc-i-blava. El seu equip va competir, però no prou per espantar el Madrid, que continua sense cedir punts des de la represa del campionat després de l’aturada pel coronavirus i que ha guanyat els quatre partits que ha jugat. El primer temps del matx va ser un monòleg sense ritme de l’equip blanc, molt superior amb la pilota encara que sense profunditat.

Per part de l’Espanyol, Rufete, conscient de la superioritat del rival, ho va apostar tot al contraatac. La gran novetat, a banda de la primera titularitat de Raúl de Tomás després de l’aturada pel coronavirus, va ser la posició de Wu Lei, que va jugar enganxat a la banda dreta. Seua va ser la primera arribada de l’equip blanc-i-blau. Va guanyar l’esquena a Ramos i va centrar l’àrea, on Darder va topar amb un providencial Carvajal.

Aquesta acció va despertar el Madrid, que va anotar just abans del descans, per controlar el duel sense patir gens durant la segona part i sortir líder en solitari.

Sergio Ramos remata fora una centrada de Casemiro, en una acció del partit d’ahir.EFE