SEGRE

CICLISME ACTIVITATS

Cinc mil quilòmetres per recollir aliments

Acte solidari amb el Banc d'Aliments

Bernat López, amb la bicicleta i el vehicle de suport.

Bernat López, amb la bicicleta i el vehicle de suport.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El barceloní Bernat López iniciarà el 16 de juliol un repte de caràcter solidari que, sota el lema “Uno más uno”, pretén recórrer 5.000 quilòmetres per tot l’Estat espanyol i, com explica, “convertir cada quilòmetre en un quilo d’aliments”. L’aventura finalitzarà a començaments d’octubre i Lleida serà una de les primeres parades.

“És una iniciativa individual, que he dissenyat i creat jo, encara que amb el suport del Banc d’Aliments i de les delegacions de la Federació de Ciclisme. En cadascuna de les ciutats on parem farem aportacions al banc local”, explica.

A la carretera compta amb el suport del seu pare, Antonio López, que conduirà el vehicle d’assistència i que també serà casa seua mentre duri l’aventura.

“Tinc dos col·lectius que em donen suport, el CF Alella i l’empresa La Rústica Camper, especialitzada a transformar furgonetes en autocaravanes. Els dos faran aportació d’aliments i la gent també podrà fer-ho allà per on passem”.

El dia 16 de juliol sortirà de Barcelona fins a Igualada i, l’endemà, 17 de juliol, arribarà al Banc d’Aliments de Lleida.

tracking