SEGRE

BÀSQUET ACB

El Barça busca la revenja

Vol rescabalar-se de la final perduda fa deu anys amb el Baskonia

Pesic va fer broma amb Ivanovic a l’acte de presentació de la final.

Pesic va fer broma amb Ivanovic a l’acte de presentació de la final.ACB PHOTO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Barça i el Baskonia s’enfrontaran avui a La Fonteta (20.00 hores/#Vamos) en una històrica final de la Lliga Endesa, reduïda a un sol partit per les excepcionals circumstàncies i que proposa revenja deu anys després que l’equip basc conquerís l’última ACB davant del mateix rival. La Fase Final arriba a la fi tretze dies després de la seua arrancada a València, on la bombolla organitzativa ha funcionat a la perfecció, que ha apartat per complet el coronavirus i ha permès la celebració d’un torneig molt emocionant i farcit de sorpreses, la més gran de totes l’eliminació del Reial Madrid.

L’absència del vigent campió deixa el tron espaiós per a un nou rei al bàsquet nacional, objectiu llargament esperat pels dos aspirants. El Barça, guanyador de divuit lligues, espera la dinovena des del 2014, mentre que el Baskonia guarda tres trofeus a les seues vitrines i va aixecar l’últim el 2010. Aquell any es va tancar el trio de finals consecutives entre aquests dos equips amb el recordat 2+1 de Fernando San Emeterio que va confirmar el rotund 3-0 a favor del Baskonia.

Una dècada més tard, el Barça intentarà rescabalar-se d’aquella escombrada, de la qual queden dos supervivents: Dusko Ivanovic a la banqueta vitoriana i Pau Ribas sobre la pista, però aquesta vegada amb la samarreta del Barça.

tracking