SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Setién, penjant d'un fil

Bartomeu i Abidal es reuneixen amb el tècnic després dels exabruptes de Messi i Suárez || Serà cessat si no guanya avui l'Atlètic i diumenge el Vila-real

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de Quique Setién perilla. El president Josep Maria Bartomeu, juntament amb el CEO Òscar Grau; el vicepresident esportiu, Javier Bordas, i el secretari tècnic, Éric Abidal, es van reunir ahir a la tarda amb el tècnic al seu domicili particular, segons va avançar RAC1, per valorar la situació, tant en l’aspecte esportiu, després de perdre el liderat, com en la relació entre cos tècnic i plantilla després de l’exabrupte de Messi a Sarabia –segon entrenador– i les crítiques de Luis Suárez al mateix Setién. Encara que, segons RAC1, el club li va traslladar el seu suport, el tècnic té dos partits de marge, atès que si no guanya avui l’Atlètic i diumenge el Vila-real, serà destituït, ja que això suposaria dir adéu a la Lliga aquesta setmana. El seu substitut seria García Pimienta, entrenador del filial.

Prèviament, Quique Setién va negar que existeixi un problema greu entre el cos tècnic i el vestidor. “La relació amb els jugadors és bona; no veig cap problema important”, va declarar a la prèvia al partit d’avui contra l’Atlètic (22.00), duel que ha de guanyar per no despenjar-se del Madrid, líder amb dos punts d’avantatge.

Dissabte a Vigo Leo Messi es va negar a escoltar les indicacions del segon de Setién, Eder Sarabia, i a la conclusió del partit, Luis Suárez va traslladar la responsabilitat a l’entrenador pels mals resultats del Barça com a visitant. Diumenge hi va haver una tensa reunió entre plantilla i cos tècnic. La vehemència de Sarabia no agrada als jugadors, que li haurien dit a Setién que únicament volien tractar amb ell. Setién va restar importància al que va definir com “situacions puntuals”. “És cert que sempre hi ha controvèrsies. És normal que hi hagi diferències. Jo tampoc no era un jugador fàcil en el seu moment.”

“No tinc cap inconvenient a reconèixer que això és nou per a mi”, va admetre, i va afegir que “en absolut em sento menys fort que al principi. De vegades els resultats no depenen puntualment de mi. Sé com funciona això, les victòries oculten moltes coses i les derrotes comporten això. Ja ho he viscut”, va valorar.

Messi, envoltat de diversos companys, durant l’entrenament d’ahir.

Messi, envoltat de diversos companys, durant l’entrenament d’ahir.FC BARCELONA.CAT

tracking