SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA

Martí Serra va dir durant la presentació com a nou porter del Llista que “no sent pressió” per haver de suplir Lluís Tomàs

Martí Serra va dir durant la presentació com a nou porter del Llista que “no sent pressió” per haver de suplir Lluís Tomàs || “És el porter amb més futur de l'OK Lliga”, assegura Folguera

Martí Serra, ahir a la presentació flanquejat per Enric Duch i Albert Folguera.

Martí Serra, ahir a la presentació flanquejat per Enric Duch i Albert Folguera.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Llista va fer oficial ahir el primer fitxatge per a la temporada vinent, el porter Martí Serra, que arriba del Calafell per suplir la retirada de Lluís Tomàs. Assumeix que el repte “és important” però que “el motiva molt”, i assegura que no sent cap pressió per ocupar la vacant de l’històric porter de Tremp, que setmanes enrere va oficialitzar la retirada després de més d’una dècada com a llistat. “El repte és important, però quan et planteges un objectiu alt també t’ajuda a millorar i créixer més. M’agraden els reptes grans i la pressió no serà cap problema”, va afirmar el porter, nascut fa vint-i-tres anys a Sant Hipòlit de Voltregà.

El fitxatge de Martí Serra, que va avançar SEGRE fa dos mesos (vegeu l’edició del 28 d’abril), va ser “dels més ràpids que hem fet”, va reconèixer Albert Folguera. “Era important tenir dos porters de nivell i en aquest cas el Martí complia les expectatives. El conec des que tenia deu anys, quan jo estava d’entrenador al Voltregà, i quan el Lluís em diu que ho deixa, de seguida em poso en contacte amb ell i ens posem d’acord ràpid”, explica el tècnic, que va revelar que, encara que tenia el seu nom al cap, va ser el mateix Lluís Tomàs el que l’hi va recomanar. “Quan parlo amb ell i li pregunto qui podria ser el seu substitut, de seguida em diu que el Martí. A dia d’avui és el porter més jove de l’OK Lliga amb més projecció”, assegura. També es va desfer en elogis el president, Enric Duch, que tenia clar que “no podíem especular res, no ens la podíem jugar”, en relació amb la importància de fitxar un porter com Serra, del qual va dir que “està cridat a ser un dels grans porters a nivell mundial”.

El porter barceloní, que ha fitxat per una temporada més una altra d’opcional, que inclou una clàusula de rescissió per si algun gran ve per ell, va dir que no va haver de pensar-s’ho gaire abans de prendre una decisió i que la presència de Folguera a la banqueta va decantar la balança.

“Que l’Albert fos l’entrenador va ser una cosa que em va animar molt, perquè sé que és molt disciplinat i porta sempre els equips al màxim nivell. A més, aquests últims tres anys s’ha sentit el nom de Lleida per tot arreu. Sabia per altres companys com es treballava aquí i preguntis a qui preguntis sempre et parlen bé del club, per això no vaig necessitar pensar-m’ho per venir”, va afirmar el ja exporter del Calafell, que aquesta temporada ha estat el quart porter menys golejat de l’OK Lliga.

En clau de futur, Serra reconeix que “venir a Lleida em pot permetre fer un pas endavant molt important en la meua carrera per continuar creixent com a porter. Espero fer-ho igual o millor que Lluís Tomàs, encara que ha deixat el llistó molt alt, però vinc amb ganes de competir i lluitar per guanyar-ho tot”, va asseverar.

tracking