SEGRE

ACTIVITATS LLEURE

Arranca el Campus LiveSportEmotions a Torrefarrera

Participants del Campus mantenint les distàncies.

Participants del Campus mantenint les distàncies.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La primera edició del campus multiesportiu LiveSportEmotions, que organitza l’àrbitre internacional lleidatà Xavier Estrada Fernández, juntament amb Felip i Xavi Ortiz, ja s’ha posat en marxa al municipi de Torrefarrera.

El primer torn, que va començar dilluns i que es prolongarà fins divendres, dia 3 de juliol, té com a objectiu que els nens puguin dur a terme totes les activitats programades dirigides a millorar les seues aptituds esportives, així com les cognitives i emocionals.

A causa de la pandèmia pel Covid-19, des del campus s’està seguint tota una sèrie d’estrictes mesures de seguretat amb l’objectiu de protegir tots els participants i els tècnics.

En aquest sentit, Albert Jardinero ha proveït a tots els integrants del campus de mascaretes per poder complir amb els diferents protocols establerts. El campus s’allargarà fins al proper dia 14 d’agost i està dividit en torns per setmanes. Encara és possible formalitzar inscripcions per al cinquè torn, atès que els quatre primers ja estan plens.

El campus aposta també per l’esport inclusiu de tots aquells nens amb necessitats especials, amb la col·laboració de l’Associació Esportiva Píbody i el suport de McDonalds. El Campus també col·labora amb el Banc d’Aliments.

tracking