SEGRE

TENIS COMPETICIÓ

Bautista i Carreño lideraran els equips al CT Lleida

Confirmat el quadre de la tornada a la competició, del 10 al 12 d'aquest mes

L’entrada a les instal·lacions del CT Lleida està controlada per un sistema de mesurament termogràfic.

L’entrada a les instal·lacions del CT Lleida està controlada per un sistema de mesurament termogràfic.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Roberto Bautista i Pablo Carreño, números 12 i 25 del món, lideraran els dos equips que s’enfrontaran a la primera cita de la nova Lliga MAPFRE de Tenis, que tindrà lloc al Club Tennis Lleida del 10 al 12 d’aquest mes de juliol. La resta de jugadors confirmats per a l’estrena són Albert Ramos, Pablo Andújar, Roberto Carballés, Alejandro Davidovich, Jaume A. Munar i Pedro Martínez Portero, segons va comunicar ahir la Federació Espanyola de Tenis. La competició creada per la Federació Espanyola de Tenis (RFET) perquè els millors tenistes estatals preparin la tornada al circuit ATP després de l’aturada pel Covid-19 enfrontarà dos equips de quatre jugadors en cadascun dels tres tornejos que integren la gira, que s’obrirà a Lleida.

Els dos números 1, Bautista i Carreño, elegiran els components del seu equip de forma alterna el dijous 9 de juliol, un dia abans de l’inici de la prova. En cada jornada es jugaran tres partits individuals i un de dobles. Els encontres del primer dia donaran 1 punt, els del segon dia 2 punts i els del tercer dia, 3.

Els individuals es jugaran a partir de les 17 hores, un seguit de l’altre, al millor de tres sets amb super tie-break en el tercer set en cas d’empat. El de dobles comptarà com a punt d’or i tancarà la jornada.

El president del Club Tennis Lleida, José Luis Solans, va explicar que “és un privilegi acollir el torneig que suposa la tornada de la competició de forma oficial a Espanya. Aquest any celebrem el centenari del club i, després de tot el que ha passat amb la pandèmia, aquest torneig és un cop d’aire fresc. Una cosa que ens dóna prestigi i que ens permet atansar als socis, i a la ciutat, les millors raquetes espanyoles”.

El Club Tennis Lleida celebra aquest any el centenari de la seua fundació (1920). Ha estat escenari, entre altres tornejos, de dos eliminatòries de la Copa Davis i de tres de la Fed Cup, de les quals l’última va suposar la tornada d’Espanya al Grup Mundial en un duel contra Itàlia amb un equip liderat per Garbiñe Muguruza. El club ha instal·lat recentment un nou sistema de mesurament termogràfic que controlarà l’accés a la instal·lació.

tracking