SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Adri León anuncia que no continuarà al Lleida i el club respon que no pot desvincular-se'n perquè l'ERTO segueix en vigor

El club respon que no pot desvincular-se'n perquè l'ERTO segueix en vigor

Adri León, durant un partit d’aquesta temporada amb el Lleida Esportiu.

Adri León, durant un partit d’aquesta temporada amb el Lleida Esportiu.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Adri León va ser ahir el primer dels jugadors que acaben contracte amb el Lleida que va anunciar que no continuarà al club i que prosseguirà la seua “etapa de futbolista en un altre lloc”. L’esportista va anunciar aquest final d’etapa a través d’una carta a les xarxes socials, a la qual el club va respondre immediatament recordant-li que no pot desvincular-se del Lleida, ni ell ni ningú, perquè tots els contractes estan vinculats a l’expedient de regulació temporal d’ocupació (ERTO) que encara segueix en vigor. A aquest comunicat del club, Adri León va respondre a través del seu compte oficial de Twitter, però no ho va fer amb paraules. Va posar l’emoticona d’una cara plorant de riure amb un GIF en el qual es veu el protagonista de Pirates del Carib, el capità Jack Sparrow, fent el gest d’una salutació.

Al comunicat, Adri León anuncia que posa fi “a una etapa diferent de la qual he tret grans aprenentatges” i afegeix: “M’acomiado de tots vosaltres per continuar la meua etapa de futbolista en un altre lloc. No és fàcil però la meua consciència em diu que és l’adequat.” Després d’acomiadar-se dels companys, cos tècnic, departament de comunicació i afició, finalitza així: “S’acomiada un León. Som i Serem. Treball dur, consciència tranquil·la.”

El club va fer un comunicat en què explica que “des del vessant laboral, els contractes amb els jugadors... segueixen vinculats” a l’ERTO, cosa que “provoca que els seus contractes estan suspesos des del dia 13 de març del 2020. Per tant, els contractes laborals que finalitzarien el dia 30 de juny segueixen i seguiran en vigor mentre continua l’ERTO”.

En aquest sentit, afirma que l’ERTO “finalitzarà quan el Lleida Esportiu pugui tornar a la competició, i aquesta tornarà quan els recursos administratius i judicials prosperin. Cap treballador ha d’entendre que avui queda desvinculat del Lleida Esportiu”.

Recorda la circular número 37 de l’FCF, en la qual s’anuncia que, seguint indicacions de l’RFEF, el tancament de la temporada no és el 30 de juny, per la qual cosa el període de sol·licitud de llicències no comença l’1 de juliol i queda pendent al que digui en el seu dia l’Espanyola.

tracking