SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Messi amenaça d'anar-se'n

El crac argentí hauria paralitzat les negociacions per renovar el contracte, que acaba el 2021 || La caiguda d'ingressos del Barcelona a conseqüència de la pandèmia és de 200 milions

Messi mira cap a un altre costat mentre els companys parlen amb l’àrbitre dimarts contra l’Atlètic.

Messi mira cap a un altre costat mentre els companys parlen amb l’àrbitre dimarts contra l’Atlètic.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Messi hauria decidit posar fi a la seua carrera al FC Barcelona quan acabi el contracte el 30 de juny del 2021, segons va informar la SER al programa El Larguero. Sempre segons aquesta informació, el crac argentí hauria paralitzat la seua renovació i el seu futur estaria en l’aire. Segons la SER, “Messi està fart de permanents filtracions interessades que surten des del mateix club i que el fan responsable de decisions en les quals ell no ha tingut res a veure”. I afegia: “Les negociacions havien començat molt bé, amb sintonia entre les dos parts, però els últims esdeveniments han fet que Messi ho reconsideri tot i de moment ha decidit parar-les.”

S’ha de recordar que Leo Messi podia abandonar aquest estiu el club però va decidir no executar abans del 10 de juny una de les clàusules al seu contracte.

Podia haver-se’n anat el 30 de juny si ho hagués comunicat al club abans del 10 del mateix mes

Alguns mitjans van apuntar ahir que l’anunci de Messi no suposa un adéu, sinó que més aviat és un toc d’atenció a la junta de Josep Maria Bartomeu i, de passada, un altre motiu perquè no continuï Setién, amb el qual no hi ha feeling. I també un possible avanç electoral, buscant l’argentí un canvi de junta i de rumb en el club. No és la primera vegada que Leo Messi es planteja deixar el Barça, però aquesta vegada pot fer-se realitat. El 30 de juny del 2021 finalitza l’últim contracte que va firmar el 25 de novembre del 2017, amb una clàusula de rescissió de 700 milions d’euros. D’altra banda, segons va informar ahir El Periódico, el Barça va tancar l’exercici el 30 de juny amb unes xifres pitjors de les esperades, ja que la caiguda d’ingressos a conseqüència de la pandèmia del coronavirus s’acostaria als 200 milions d’euros, en lloc dels 154 previstos ara fa uns mesos. El club hauria ingressat 850 milions en lloc dels 1.047 que hi havia pressupostats.

tracking