SEGRE

NATACIÓ COMPETICIÓ

Juste tornarà a competir el mes d'agost a Portugal

Convocada amb Mireia Belmonte i els millors nadadors espanyols

Paula Juste, en foto d’arxiu, a la piscina coberta del seu club, el CN Lleida.

Paula Juste, en foto d’arxiu, a la piscina coberta del seu club, el CN Lleida.X.M.R.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nadadora lleidatana Paula Juste (CN Lleida) i l’estrella de la natació espanyola Mireia Belmonte (UCAM Fuensanta), a més de la resta dels millors nadadors estatals, tornaran a la competició a mitjans del mes d’agost al Meeting de Loulé (Portugal), que se celebrarà entre els dies 12 i 17, i serà la primera oportunitat de competir després del confinament pel Covid-19. Juste, que actualment s’exercita durant la setmana al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, formarà part de l’equip espanyol, per al qual la prova de Portugal serà la primera que serveixi com a preparació per a la cita olímpicade Tòquio, ajornada un any per la pandèmia.

Per la seua part, Belmonte, vigent campiona olímpica en 200 papallona, es va mostrar molt contenta al tornar als entrenaments i ha reconegut recentment que “compliria un somni” si finalment és l’abanderada de la delegació espanyola als Jocs de Tòquio.

A més de la lleidatana i la badalonina, l’àrea de natació de la Reial Federació Espanyola de Natació (RFEN) ha convocat 31 nadadors més en categories absoluta i júnior per al certamen lusità. La resta de l’equip femení està format per Catalina Corró (CN Sabadell), Paloma de Bordons (CN Bahía de Cádiz), Marina García (CN Sabadell), Lidón Muñoz (CN Sant Andreu), Jimena Pérez (CD Gredos San Diego), Jessica Vall (CN Sant Andreu), Alba Vázquez (CN Colombino) i África Zamorano (CN Sant Andreu).

Els convocats de l’equip masculí són Joan Ballester (CE Mediterrani), Moritz Berg (Real Canoe NC), Álex Castejón (CN Sabadell), César Castro (CN Santa Olaya), Francisco J. Chacón (CN Alcalá), Miguel Durán (CN Terrassa), Albert Escrits (CN Sant Andreu), Hugo González (Real Canoe NC), Manuel Martos (CN Mare Nostrum), Joan Lluís Pons (CN Sant Andreu), Raúl Santiago (CN Sant Andreu) i Juan F. Segura (CD SEK).

Val a recordar que totes les competicions importants d’aquest 2020 –Jocs Olímpics de Tòquio, Europeus de Budapest i Mundials de Piscina Curta d’Abu Dhabi– s’han traslladat a l’any 2021.

tracking