SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Setién diu que no tem pel seu futur al Barça

“No vaig percebre que la intenció del club fos que no seguís”, va assegurar

Riqui podria repetir titularitat avui a Vila-real, tot i que Ansu podria perdre-la en favor de Griezmann.

Riqui podria repetir titularitat avui a Vila-real, tot i que Ansu podria perdre-la en favor de Griezmann.FC BARCELONA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Celta allarga el seu patiment després d’empatar amb el Betis (1-1), en un partit que se li va posar de cara amb el gol de Nolito però se li’n va anar amb una desastrosa segona part.

barcelona

El Barça afronta avui un partit a Vila-real que pot ser decisiu en el desenllaç de la Lliga. Després de tres empats en els últims quatre partits, els blaugranes són conscients que no poden fallar més si no volen veure com el títol s’escapa definitivament. Una situació que també podria afectar el futur de Quique Setién, si bé el càntabre diu que no està preocupat després de reunir-se amb Josep Maria Bartomeu.

“No revelaré les converses que vam tenir, però realment no vaig percebre que la intenció del club fos que no continués”, va dir. “Respecte a la meua situació, no gasto ni un minut sobre el que podria passar. Només em centro en el duel, que és importantíssim, a aconseguir el nivell d’exigència que hem mostrat en els últims partits per intentar guanyar. Però no perdo ni un segon sobre veure més enllà del que he de veure-hi”, va assegurar.

El tècnic tampoc es va mostrar gens preocupat per la situació personal de Messi, tot i que no es va voler mullar sobre la possibilitat que es plantegi deixar el club d’aquí a una temporada com apuntaven divendres alguns mitjans. “Són notícies de les quals no tinc cap constància i sobre aquesta qüestió no tinc res a dir. Veig bé el Leo. La resta són especulacions en què ni entro ni surto. El veig bé, mentrestant, parlem del que hem de parlar i de res més”, va assenyalar.

Un altre dels punts conflictius de l’actualitat culer és la situació de Griezmann. El davanter francès no ha entrat als plans de Setién en els últims partits, fins i tot a l’últim va entrar al temps afegit.

Quique Setién va revelar que ha parlat amb ell. “Jo sempre he parlat de jerarquies, però no de jugadors indiscutibles. He parlat amb Griezmann. És un gran jugador per al club i per a l’equip. Quan jugava Griezmann em preguntàveu per Ansu i ara, al revés. No sóc capritxós i tinc molt clares les jerarquies, però tots no poden jugar. És una decisió que assumeixo i me’n responsabilitzo”, va manifestar en aquest sentit.

valladolid

Un gol de Joaquín Fernández va donar tres punts d’or a un Valladolid que acaricia la permanència, al batre un Alabès que es posa amb problemes.

granada

El València, que estrenava tècnic, Voro, no va passar de l’empat contra el Granada (2-2), un resultat que deixa un punt insuficient per als dos en la lluita per jugar a Europa.

tracking