SEGRE

POLIESPORTIU CORONAVIRUS

Confinat també l'esport de base del Segrià

El Govern veta anar a tornejos i només ho estudiaria per a competicions federades

El Campus Livesportemotions, amb mascareta, distància de seguretat i màxim de deu persones.

El Campus Livesportemotions, amb mascareta, distància de seguretat i màxim de deu persones.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’esport base del Segrià no podrà viatjar a jugar tornejos, ni tampoc per assistir a estades i campus fora de la seua comarca mentre duri el confinament perimetral, encara que la Secretaria General de l’Esport sí que estudiaria casos excepcionals si es tractessin de competicions federades oficials com fases d’ascens o campionats de Catalunya i d’Espanya. Aquesta va ser la resposta a una de les preguntes efectuades durant el webinar organitzat per Esports de la Generalitat dirigit al teixit esportiu de Lleida i l’Alt Pirineu i Aran, en el qual es van donar a conèixer les mesures establertes pel Govern català per dur a terme a partir d’ara les competicions i esdeveniments esportius, les activitats de lleure esportiu per a menors, les assemblees i reunions de les entitats, i els criteris per regular les instal·lacions esportives, piscines i centres de tecnificació. Van intervenir-hi el secretari general Gerard Figueras, el director Antoni Reig i el representant territorial Joan Segura, entre d’altres.

Un exemple d’aquest tipus de situacions és el que li ha passat a l’entitat Set 11 Esports que estava inscrita en el torneig Gipuzkoa Kopa (succedani de la Donosti Cup que no s’ha pogut disputar) del 20 al 25 d’aquest mes. Tretze jugadors dels quatre equips que presentaven són del Segrià, però la resta de companys, procedents d’altres comarques lleidatanes, Barcelona i Girona, tampoc hi aniran. En canvi, sí que demanaran permís tenistes del Segrià per anar al Català aleví que es disputa la setmana que ve a Girona.

A més de l’ús de mascareta, preval la distància d’1,5 m o 2,5 m quadrats d’espai de cada persona

També van assenyalar des d’Esports que tenen comptabilitzades aquesta setmana 15 estades o campus al Segrià i han de respectar grups d’un màxim de 10 persones i distància de seguretat d’1,5 metres o 2,5 metres quadrats d’espai per a cada persona. En un d’aquests, Livesportemotions de Torrefarrera, no van poder anar-hi ahir nens inscrits de fora del Segrià.

tracking