SEGRE

CURSES DE MUNTANYA SOLIDARITAT

Sílvia Puigarnau farà la volta a Aran per captar fons contra el Covid-19

Recorrerà 162 km entre el 7 i el 9 d'agost

L’atleta d’Agramunt Sílvia Puigarnau.

L’atleta d’Agramunt Sílvia Puigarnau.TXEMA TRULL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La corredora de muntanya d’Agramunt Sílvia Puigarnau farà la volta a la Val d’Aran, completant entre el 7 i el 9 d’agost el recorregut més llarg de Val d’Aran by UTMB, els 162 km de Torn dera Val d’Aran (VDA), en un repte benèfic associat al moviment #YoMeCorono per recaptar fons per a la investigació del Covid-19.

Val d’Aran by UTMB i Virginias, juntament amb Puigarnau, llancen aquest projecte de VDA Solidaria, l’objectiu del qual és recaptar fons per al moviment #YoMeCorono, una iniciativa de l’equip de metges i investigadors de la Fundació Lluita contra la Sida, IrsiCaixa i l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, que treballen a marxes forçades per donar resposta a la pandèmia.

Els diners recaptats es destinaran al projecte que investiga una solució contra el coronavirus

El repte es desenvoluparà durant tres dies ininterromputs i qualsevol persona podrà sumar-se a la iniciativa i acompanyar Puigarnau en algun dels trams del recorregut realitzant una inscripció solidària. També serà possible apadrinar quilòmetres virtuals, així com comprar el torró solidari de Virginias.

Cultura i esport es fondran en aquest esdeveniment solidari, al qual se sumaran rostres coneguts de l’esport i el cine, com Pablo Villalobos, Jordi Gamito, Ester Casajuana o Albert Jorquera, que ja han confirmat que acompanyaran Puigarnau durant alguns quilòmetres. Les inscripcions, així com les donacions, es podran realitzar a partir del 13 de juliol a les 12.00 hores al web www.aranbyutmb.com/vdasolidaria.

“En un moment així, tan complicat, i en el qual no hi ha competicions volia fer un repte solidari”, va explicar Puigarnau, medalla de bronze l’any passat a l’Europeu d’Ultra Trail disputat a Itàlia.

tracking