SEGRE

FUTBOL ACTIVITATS D?ESTIU

Els campus es readapten

La Toca reunirà aquest més 500 nens i nenes de 5 a 14 anys al Poal, Rialp i les Borges || Suprimides les pernoctacions i els del Segrià, sense accés

Participants en el campus La Toca Rialp, que conclou demà i que ha durat quinze dies.

Participants en el campus La Toca Rialp, que conclou demà i que ha durat quinze dies.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els tradicionals campus d’estiu de futbol han hagut d’adaptar-se als temps de coronavirus per poder sobreviure. És el que ha fet amb el seu La Toca, que en la desena edició reunirà durant aquest mes més de 500 nens i nenes de 5 a 14 anys a les tres ubicacions, Rialp, les Borges i El Poal. Els dos primers amb dos setmanes de torns i l’últim, durant cinc setmanes.

“Hem extremat totes les mesures”, explica Llorenç Bonet, responsable de La Toca. “Hi ha un entrenador per cada deu nens i el camp del futbol es divideix en sis parts per evitar contactes. Se’ls pren la temperatura a tots abans d’entrar al camp, es renten les mans amb el gel hidroalcohòlic i només es treuen la mascareta per fer l’activitat”, explica.

Aquest any s’han suprimit les pernoctacions i cadascú s’emporta de casa la seua botella d’aigua i l’esmorzar. “Aquesta setmana teníem 24 nens que anaven al Poal des del Segrià i no han pogut fer-ho”, afegeix Bonet.

“Aquest any estem fent una funció més social que esportiva. Els pares ens confessen que els nens tenien ganes de sortir de casa i se’ls nota ansietat per jugar”, explica.

“També hem canviat els entrenaments per evitar els contactes”, conclou.

Participants en el campus La Toca Rialp, que conclou demà i que ha durat quinze dies.

Participants en el campus La Toca Rialp, que conclou demà i que ha durat quinze dies.SEGRE

tracking