SEGRE

INSTAL·LACIONS ELS EFECTES DEL CORONAVIRUS

Ekke decideix clausurar les seues instal·lacions davant l'increment dels contagis a Lleida

Ekke decideix clausurar les seues instal·lacions davant l'increment dels contagis a Lleida || El gimnàs Trèvol no descarta fer el mateix

Usuaris de l’Ekke, ahir davant del taulell de l’entrada de la instal·lació.

Usuaris de l’Ekke, ahir davant del taulell de l’entrada de la instal·lació.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’augment dels contagis per coronavirus a Lleida ha portat al club Ekke a tancar de nou les seues instal·lacions, un tancament preventiu concretat ahir “per prudència i responsabilitat”, explicava Pep Castarlenas, responsable de la instal·lació. “La situació sanitària de la nostra ciutat s’ha agreujat en els últims dies, per això, i considerant que la nostra prioritat màxima és fomentar i salvaguardar la salut de tots els que formem la família Ekke Viding (socis i treballadors), i de tota la població en general, hem pres la prudent decisió de tancar preventivament la nostra instal·lació a partir de les 17.00 d’avui 8 de juliol”, va anunciar a la seua pàgina web.

“Ho hem anat madurant durant la setmana, veient l’augment de contagis. Sent un espai públic hi ha un risc exponencial perquè és evident que això va a més cada dia”, afegia Castarlenas. “Ha estat una decisió molt dura, perquè havíem gastat diners i energies a prendre totes les mesures possibles hagudes i per haver per minimitzar el risc de contagis, però amb la nova situació hem pensat que el més prudent era tancar.”

Castarlenas va explicar que els usuaris havien estat comprensius amb el tancament. “tothom ens ho ha agraït i fins i tot alguns marxaven plorant”, explicava. Encara que Ekke va prendre la decisió pel seu compte, també va informar d’això a les diferents administracions que “han vist que era una bona decisió”, afegia.

Un altre dels grans centres esportius de la ciutat, Trèvol, també està valorant la possibilitat de tancar de forma preventiva. “Hem mantingut una reunió sobre això i no descartem tancar, però voldríem comunicar-ho amb temps”, va explicar Maria Campos.

Usuaris de l’Ekke, ahir davant del taulell de l’entrada de la instal·lació.

Usuaris de l’Ekke, ahir davant del taulell de l’entrada de la instal·lació.MAITE MONNÉ

tracking