SEGRE

CORONAVIRUS PÀDEL

Bonilla, en quarantena per contagis al Club de Polo

La lleidatana hi treballa i tot donar negatiu no pot anar al World Padel Tour

La lleidatana Laia Bonilla, en un torneig del World Padel Tour.

La lleidatana Laia Bonilla, en un torneig del World Padel Tour.WORLD PADEL TOUR

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La lleidatana Laia Bonilla no podrà participar la setmana vinent en un torneig del World Padel Tour que es disputa a Madrid, ja que ha de passar 14 dies de quarantena després d’haver estat en contacte amb entrenadors de pàdel del Reial Club Polo de Barcelona que han donat positiu en coronavirus. Ella mateixa ho explicava ahir en el seu compte de Twitter: “Juntament amb la meua companya @WyckaertHelena, no podrem disputar el @WorldPadelTour. Vam donar negatiu en Covid-19, però per qüestions de seguretat Sanitat no em deixa disputar el torneig. Toca fer quarantena 14 dies i tornar més forta a les pistes.”

Laia Bonilla viu a Barcelona i treballa al Reial Club de Polo, centre en el qual s’han donat diversos positius. L’entitat ha suspès el casal d’estiu després de confirmar-se tres nous casos de coronavirus en dos professors de pàdel i un monitor del campus, que van donar positiu dimecres i eren asimptomàtics. Aquests contagis se sumen als nou casos confirmats diumenge entre el personal de restauració del club, la qual cosa va obligar a tancar els restaurants el mateix diumenge.

“He estat en contacte amb ells”, explicava ahir la Laia. “M’han fet un test i he donat negatiu, però per precaució Sanitat ha decidit que he d’estar 14 dies en quarantena. No puc sortir de la meua habitació i quan ho faig vaig amb la mascareta”, explica la jugadora, que ha decidit passar el confinament al seu domicili familar de Lleida.

El club va detectar aquests tres nous casos després de fer proves PCR al personal d’activitats del campus d’estiu –unes 80 persones–, a començaments d’aquesta setmana arran de la detecció, diumenge passat, d’un brot de nou positius entre cambrers i cuiners del club esportiu.

Bonilla, que actualment és la jugadora número seixanta-quatre del rànquing mundial, se sotmetrà a un nou test el proper dia 22 i, com explica, “si dono negatiu ja podré tornar a treballar”. Lamenta que, per aquesta raó, es perdrà el torneig que començarà dilluns a Madrid i que era el tercer en què participava. “Ja he disputat dos tornejos, l’últim la setmana passada, també a Madrid”, explicava la lleidatana.

tracking