SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Contra el Nàpols, a casa

La UEFA va confirmar ahir que el Barça es jugarà el pas a la fase final de Lisboa al Camp Nou i el Madrid a Manchester || Els partits, a porta tancada

Aquests són alguns dels missatges que una de les penyes juvenils va llançar contra la plantilla.

Aquests són alguns dels missatges que una de les penyes juvenils va llançar contra la plantilla.LA JUVENIL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comitè executiu de la UEFA va decidir ahir que els partits de tornada de vuitens de final de la Lliga de Campions, que no es van disputar a causa de l’aturada per la pandèmia de Covid-19, es jugaran als estadis previstos al començament de la competició, tots a porta tancada. D’aquesta forma, el Barça podrà definir l’eliminatòria contra el Nàpols al Camp Nou, després de l’1-1 de l’anada, i el Reial Madrid haurà de viatjar a Manchester per tancar el seu enfrontament amb el City després de la derrota per 1-2 al Bernabéu. A partir d’aquesta ronda, la Champions sí que es jugarà a partit únic a Lisboa. També es jugaran als seus respectius estadis el Bayern-Chelsea i el Juventus-Olympique de Lió, mentre que ja hi ha quatre equips classificats: Atlètic, Atalanta, Leipzig i PSG. En relació amb la Lliga Europa, les eliminatòries Inter de Milà-Getafe i Sevilla-Roma, els partits d’anada dels quals també es van ajornar, es jugaran a partit únic a Alemanya.

D’altra banda, la UEFA, que avui sorteja els quadres finals de la Lliga de Campions i la Lliga Europa, va anunciar ahir l’ajornament de l’aplicació del VAR en la fase de grups de la Lliga Europa fins a la temporada 21-22, però va confirmar-ne l’ús en les eliminatòries de la 20-21 i en la represa dels vuitens de final de la present.

El màxim accionista, Chen Yansheng, va reconèixer el seu fracàs, va demanar perdó a l’afició i va assegurar que “l’Espanyol tornarà a la màxima categoria, el lloc on per història mereix ser”.

Aquests són alguns dels missatges que una de les penyes juvenils va llançar contra la plantilla.

Aquests són alguns dels missatges que una de les penyes juvenils va llançar contra la plantilla.LA JUVENIL

tracking