SEGRE

FEDERACIONS SUBVENCIONS

L'FCF avança diners als clubs femenins i als de futbol sala

El 75% d'ingressos de drets audiovisuals

Un partit de l’equip del Pardinyes femení.

Un partit de l’equip del Pardinyes femení.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La junta directiva de la Federació Catalana de Futbol (FCF) va aprovar el pagament anticipat de 334.500 euros, corresponent al decret de drets audiovisuals, com a mesura de suport i ajuda als clubs de futbol femenins i de futbol sala que competeixen en categoria estatal.

Pel que fa a clubs lleidatans, la mesura afavoreix el Pardinyes, en futbol femení i, en futbol sala, el Futsal Lleida (Segona B); Linyola CFS, Penya Barcelonista Solsona i Alcoletge CFS (Tercera Nacional) i Cervera-Segarra Femení CF (Segona Nacional Femenina).

El Pardinyes de futbol femení percebrà per aquesta partida 10.500 € i el Futsal Lleida, 9.000

Aquest pagament suposa el 75% de l’import de la contribució solidària procedent del decret dels drets audiovisuals a aquests clubs. L’acord permet repartir aquests 334.500 euros entre seixanta-quatre clubs catalans.

L’FCF fa aquest pagament, malgrat que encara no ha rebut íntegrament la quantitat que ha d’abonar per aquest concepte la Federació Espanyola de Futbol (RFEF).

Així, l’FCF anticipa el pagament del 75 per cent de la quantitat que cada club ha de percebre, mentre que el 25 per cent restant de l’aportació, fins a cobrir la xifra total conjunta de 446.000 euros, s’efectuarà quan l’RFEF liquidi definitivament la quantitat que ha de pagar per aquest concepte.

En futbol femení, el Pardinyes percebrà 10.500 euros, mentre que en futbol sala, el Futsal Lleida, de Segona B, en cobrarà 9.000.

Als tres clubs lleidatans que juguen a la Tercera divisió estatal de futbol sala, Linyola CFS, Penya Barcelonista Solsona i Alcoletge CFS, els corresponen 3.000 euros a cada un, mentre que a Segona Nacional Femenina, al Cervera-Segarra Femení se li abonaran 8.000 euros.

tracking