SEGRE

ATLETISME RACISME

Una atleta denuncia una detenció racista

La policia de Londres li demana disculpes

Bianca Williams, a la dreta, durant una carrera.

Bianca Williams, a la dreta, durant una carrera.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia Metropolitana de Londres ha demanat disculpes a l’atleta Bianca Williams a i la seua parella, Ricardo dos Santos, per les maneres en què els dos van ser aturats i detinguts quan conduïen cap a un entrenament. La policia es va personar a casa de Williams per demanar disculpes.

Williams havia denunciat que la policia va parar el cotxe en el qual viatjaven els dos per ser negres. Els agents van immobilitzar Dos Santos i el van emmanillar durant quaranta-cinc minuts. El fill de la parella, de tres mesos, es trobava al cotxe.

Les disculpes no han convençut Bianca Williams, que va demanar “una investigació independent”, cosa que veu necessària, “ja que la policia Metropolitana ha demostrat que no s’hi pot confiar per investigar una queixa envers ells, i han fet públic que no hi ha hagut cap mala conducta”, va escriure Williams al seu compte d’Instagram.

“Hem rebut una disculpa per l’angoixa que ens ha pogut causar l’incident, però no per les accions injustificades que els policies van prendre contra nosaltres”, va afegir l’atleta, molt molesta per aquest incident racista.

tracking