SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El Bayern, probable rival del Barça si elimina el Nàpols

Els blaugranes jugarien en semis de la Champions amb City, Madrid o Juve

Messi felicita Griezmann, eufòric després de marcar un gran gol de vaselina.

Messi felicita Griezmann, eufòric després de marcar un gran gol de vaselina.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Barcelona s’enfrontarà en els quarts de final de la Lliga de Campions amb el guanyador de l’eliminatòria entre el Bayern de Munic o el Chelsea, en el cas que, el proper 8 d’agost, elimini el Nàpols. El sorteig de la fase final de la Champions, celebrat ahir a Nyon, i els partits de la qual es disputaran a Lisboa, va oferir un quadre molt dur per al Barça, ja que si també supera el campió alemany en semifinals enfrontaria al guanyador de les eliminatòries entre Manchester City-Real Madrid i Juventus-Lyon.

El Barcelona jugarà el matx de tornada dels vuitens de final el proper 8 d’agost (21.00) al Camp Nou. Ho farà sense públic i amb la intenció de fer valer l’avantatge que suposa l’1-1 de l’anada.

Aquell mateix dia juguen a Manchester el City i el Madrid, amb avantatge d’1-2 de l’anada per als de Guardiola. Si el Barça elimina el Nàpols, el seu rival a quarts, ja a Lisboa i a partit únic (14 d’agost), serà probablement el Bayern, que va guanyar 0-3 en l’anada. L’Atlètic, ja classificat a quarts, jugarà contra el Leipzig (13/8).

Pel que fa a la Europe League, el Sevilla i el Getafe es mesuraran a partit únic en els vuitens de final davant de Roma i Inter, respectivament, els dies 5 o 6 d’agost.

tracking