SEGRE

SUPERMOTO COMPETICIÓ

El Suzuki Grau Racing aconsegueix diversos podis al Campionat d'Espanya

Ferran Cardús, pilot del Suzuki Gran Racing.

Ferran Cardús, pilot del Suzuki Gran Racing.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’equip lleidatà Suzuki Gran Racing va arrancar amb bons resultats el Campionat d’Espanya de Supermoto, sumant fins a sis podis en la primera prova de l’Estatal, disputada a la localitat valenciana d’Albaida.

Ferrán Cardús va ser el protagonista de la primera màniga de SMPro. A la sortida, el guanyador de la pole, Lukas Hollbacher, va trencar el motor i es va quedar fora de joc. Així, el del Suzuki Grau Racing va aconseguir la victòria deixant enrere els pilots que dissabte passat també van assolir marcar bons temps.

Els francesos Germain Vincenot i Sylvain Bidart, companys d’equip de Cardús, van acabar segon i tercer, respectivament, completant d’aquesta manera un podi totalment lleidatà.

Gran actuació també d’Alejandro Rodríguez, que es va situar líder en la categoria SMJúnior, mentre que en Màster 30 el pilot d’Alpicat Màrius Lita va finalitzar tercer en la classificació general.

En SM Road 250, un altre pilot de l’estructura d’Àngel Grau, Julen Ávila, es va situar segon de la general.

D’altra banda, bons resultats també per a altres pilots de l’equip, com Marcelo Silverio, que va ser cinquè, a part de Max Serra en Mini Motard 65 cc i Jordi Gaya, en 85 cc.

tracking