SEGRE

MOTOCICLISME MOTOGP

Honda renova Àlex i fitxa Pol Espargaró

El de KTM serà el company de Marc el 2021 i el 2022 al desplaçar el seu germà

Honda va confirmar ahir que Marc i Àlex Márquez només seran companys aquesta temporada.

Honda va confirmar ahir que Marc i Àlex Márquez només seran companys aquesta temporada.REPSOL MEDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Honda Racing Corporation (HRC) va fer oficial ahir el que era un secret a veus, que Pol Espargaró formarà part del Repsol Honda Team, com a company de Marc Màrquez en els dos pròxims Mundials, el del 2021 i el 2022. Àlex Márquez, per la seua part, va renovar fins al 2022 amb Honda i pilotarà a partir del 2021 l’LCR Honda que deixarà Cal Crutchlow.

Àlex acompanyarà el seu germà, vigent campió del món, al Repsol Honda Team en aquest Mundial 2020, que comença aquest cap de setmana i disputarà els dos pròxims com a pilot oficial a l’escuderia satèl·lit de l’italià Lucio Cecchinello (LCR). Àlex tenia contracte només per a aquest any i ara l’ha vist prolongat per dos exercicis més.

MotoGP no ha disputat cap carrera encara, ja que Moto2 i Moto3 sí que van córrer a Qatar

“Estic molt orgullós d’anunciar la meua renovació amb Honda Racing Corporation. HRC em va donar l’oportunitat d’arribar a MotoGP i em complau unir-me a l’LCR Honda Team a finals del 2020 per competir en un gran equip amb gran experiència en MotoGP”, va explicar Àlex a la nota de premsa difosa per HRC. “Vull agrair a HRC i a l’equip LCR Honda la seua confiança en mi per poder continuar en la família Honda i treballaré dur per demostrar la confiança amb bons resultats”, va afegir.

Pol Espargaró pilotarà l’altra Repsol Honda, com a nou company de Marc i completarà aquest 2020 amb el seu actual equip a KTM. “És un dels pilots més experts de la graella, al Mundial des del 2006 i amb 104 Grans Premis a la categoria reina”, va destacar HRC.

El Mundial torna aquest cap de setmana a Jerez El Circuit Ángel Nieto, a Jerez, ultima els preparatius per al reinici del Campionat del Món de MotoGP el 2020 aquest cap de setmana que ve, amb la celebració sense públic pel Covid-19 del Gran Premi Red Bull d’Espanya, del 17 al 19 de juliol, i el Gran Premi Red Bull d’Andalusia, del 24 al 26 de juliol, els dos primers del nou calendari.

tracking