SEGRE

BÀSQUET LLIGA LEB PLATA

Pere Roqué, elegit nou president del CB Pardinyes

L'exjugador de l'ACB Berni Tamames ocuparà el càrrec de vicepresident

Pere Roqué, primer per l’esquerra, al costat del seu antecessor al càrrec, Jordi Mauri.

Pere Roqué, primer per l’esquerra, al costat del seu antecessor al càrrec, Jordi Mauri.CB PARDINYES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pere Roqué va ser elegit ahir, per unanimitat de la resta de membres de la junta directiva, nou president del CB Pardinyes, amb la qual cosa pren el relleu a Jordi Mauri, l’home que després d’encadenar ascensos va portar el club a la Lliga LEB Plata, on continuarà competint la temporada que ve. El primer objectiu de Roqué al capdavant del club és assegurar la continuïtat de l’entrenador, Gerard Encuentra, per començar ja a confeccionar la plantilla de la pròxima campanya.

Pere Roqué, president també de l’organització agrària Asaja Lleida, encapçala una junta en la qual la vicepresidència l’ocupa l’exjugador de l’ACB Berni Tamames. La completen Òscar Suárez com a tresorer; Josep Maria Castillón com a secretari i, com a vocals, Vicent Anglada i Gerard Morreres.

“El primer que vull fer és agrair a Jordi Mauri tota la feina que ha fet i la que continuarà fent pel CB Pardinyes”, va explicar Roqué, que també va agrair la confiança als companys de junta, “que m’han elegit per unanimitat”. Roqué va entrar al club fa vuit anys, perquè el seu fill juga a bàsquet i, a poc a poc, s’hi va anar involucrant més fins que va entrar a la junta. “Fa un any el Jordi ens va dir que ho aniria deixant a poc a poc i ara ens toca a nosaltres conduir aquesta fase post-Mauri”, va afegir

El nou president té clar que vol conservar els signes d’identitat del club. “El primer de tot és cuidar la base. El CB Pardinyes és un club de barri que ara té el seu primer equip a la LEB Plata. Però cal continuar treballant la base i també mantenir l’aposta forta pel bàsquet femení i l’equip de cadira de rodes.”

Pel que fa a la planificació esportiva de la primera plantilla, el primer pas és la renovació de l’entrenador. “Volem renovar Gerard Encuentra, perquè aquest equip no s’entén sense ell. Després del que ha fet al club, amb la gran temporada a la divisió de Plata, sabem que és un entrenador de moda, amb ofertes, però intentarem convèncer-lo”, va explicar. El següent pas serà la plantilla: “Volem renovar el major nombre possible de jugadors, encara que algun ja se n’ha anat”, va concloure.

tracking