SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

“L'hem deixat escapar”

Luis Suárez, en referència a la Lliga, i diu que “som conscients que depeníem de nosaltres i no busquem cap excusa” || Vol guanyar la Champions “per orgull”

Oshoala, Messi, Vicky Peña i Sergi Roberto, amb les noves equipacions.

Oshoala, Messi, Vicky Peña i Sergi Roberto, amb les noves equipacions.FC BARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Luis Suárez admet, en una entrevista a El Mundo Deportivo, que la Lliga, que demà pot guanyar el Madrid, l’ha deixat escapar el Barça: “A la Lliga cal ser autocrítics: l’hem deixat escapar nosaltres mateixos. Som conscients que depeníem de nosaltres i no busquem cap excusa. Ara, pel nostre orgull i pel prestigi del Barça, hem de guanyar els dos partits que ens queden i després centrar-nos de ple en l’únic títol que podem lluitar, que és la Champions”, va declarar a l’entrevista que es publica avui.

Afegeix que “un error en un partit pot costar car, per això hem d’estar molt atents i ens necessitem a tots per aconseguir la Champions”. “Està clar que si haguéssim estat a l’altura davant del Sevilla, que és un rival que et pot empatar, però sobretot a Vigo, que va ser un cop molt dur i, just després, venia l’Atlètic, seria diferent”, va indicar. Sobre la polèmica arbitral afirma que “minimitzar els detalls del VAR de vegades és difícil”. “Sí que Gerard Piqué i el president van fer públiques les seues manifestacions. Però crec que no s’han de buscar tantes excuses, sinó ser autocrítics i afrontar la realitat”, va subratllar.

Només es pot comprar el model prèmium ja que l’estàndard ha tingut “un problema tècnic”

Respecte a l’estat de forma de l’equip, va apuntar que la victòria davant del Vila-real “és el camí adequat. Quan vulguem lluitar per coses importants, com la Champions, tots els que som al planter, si estem al 150%, podem aconseguir l’objectiu”.

D’altra banda, el Barcelona ha fitxat una perla brasilera, l’extrem Gustavo Maia, del Sao Paulo, per 4,5 milions. Jugarà al filial.

El Barça mostra l’equipació de la pròxima Lliga El FC Barcelona va presentar i va posar a la venda ahir les noves equipacions per a la temporada vinent, encara que ha tingut un “problema tècnic” amb el model més econòmic, que retardarà la seua posada a la venda.

tracking