SEGRE

TENIS TAULA COMPETICIÓ

El CTT Balaguer assumeix l'ascens a Superdivisió però elimina el filial

El de Primera Nacional per falta de jugadores

A la imatge, Lladonosa, Natalya, Biscarri i Bakhtina.

A la imatge, Lladonosa, Natalya, Biscarri i Bakhtina.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Tennis Taula Balaguer tornarà a jugar a la Superdivisió un any després de descendir i posar punt final a una ratxa de nou temporades consecutives jugant a la màxima categoria femenina d’aquest esport, que va conquerir la 2015-2016.

El quadre balaguerí, que en el moment de cancel·lar-se la Lliga pel coronavirus era líder destacat i invicte del seu grup de Divisió d’Honor, ha decidit inscriure-s’hi malgrat els molts interrogants que té en matèria econòmica. I és que el Balaguer, com la majoria de clubs d’elit de Lleida, segueix a l’espera de conèixer els ajuts que rebran per part de la Diputació, no només per a la temporada que ve, sinó per a la que acaba de concloure. “No sabem ni quant ni quan cobrarem, si ho fem. Gràcies que tenim un fons d’armari podem assumir l’ascens, però no podrem aguantar més d’una temporada”, avisa el vicepresident, Joan Biscarri.

Seguirà com a entrenadora, però tindrà fitxa amb l’equip de Preferent i només jugaria si calgués

El club reduirà una mica el pressupost, que l’any passat va vorejar els 50.000 euros, ja que ha hagut d’eliminar el seu segon equip, que militava a la Primera Nacional, al perdre tres dels seus puntals, que han fitxat pel CTT Borges, concretament Xènia i Neus Roma i Vinyet Solans, que ja era del club de les Garrigues.

El Balaguer Piera Ecoceràmica estarà format aquest any per la russa Svetlana Bakhtina, la ucraïnesa Natalya Prosvirnina, la del planter Gemma Lladonosa, la romanesa Loredana Dorca, Clàudia Cejas i Laura Garcia, mentre que Anna Biscarri, que seguirà com a entrenadora, deixa l’equip i jugarà amb el mixt de Preferent. “He decidit prendre-m’ho tot amb més calma i no suportar tanta pressió”, va afirmar l’entrenadora balaguerina.

tracking